Сидеров: Цветанов има роля в напускането на депутати от "Атака"

  • 09 юни 2011 07:54

  • 778
  • 0
Сидеров: Цветанов има роля в напускането на депутати от "Атака"
© Булфото

“Никога не съм заставял никой да подписва каквото и да е. В началото всички депутати подписват по закон куп документи, оттам нататък всички са пълнолетни и не знам кой какво е подписвал”, подчерта Сидеров по повод обвиненията, че депутати от “Атака” са били заставяни да подписват документи за поръчителство за кредити към фирми като гаранция за вярност към партията.

Той заяви, че хора като Валентин Николов ги движи мисълта да отидат в друга партия и да вземат съответната субсидия.

По отношение на това, че срещу него има заведен сигнал в прокуратурата, Сидеров каза, че всеки може да внася всякакви сигнали и това е част от предизборната компания. Той предположи, че определени хора се страхуват от кандидатурата му за президент.

“Има страх, че оглавявайки антикорупционната комисия, мога да разкрия определени зулуми на хора, включително и от изпълнителната власт. Има информация, че групата на ГЕРБ е имала намерение да гласува “за” моята кандидатура, но под влиянието на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е променила мнението си”, допълни лидерът на “Атака”.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа заяви, че е имало среща между Цветанов и отцепилите се депутати от “Атака”, като предположи, че именно Цветанов е допринесъл за тяхното напускане.

Последвайте канала на

Novini.bg
778 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини