Ангелкова: Копривщица е център на културно-историческите дестинации за популяризиране на историческите ни места

  • 01 май 2019 15:08

  • 353
  • 0
Ангелкова: Копривщица е център на културно-историческите дестинации за популяризиране на историческите ни места
© Министерство на туризма

Копривщица е център на културно-историческите дестинации, създадени от Министерството на туризма за популяризиране на историческите ни места. Това е подчертала в Копривщица министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard по време на честванията там, посветени на 143 години от обявяването на Априлското въстание.

Показваме героичното си минало на децата и гостите на страната, наша отговорност е имиджът на дестинация "България", е казала тя. Министърът е убедена, че трябва да помним делото на нашите предци, на българите, които са дали живота си за свободата на родината. Именно за техния дух и дело трябва да разказваме, да показваме на нашите деца и на гостите на България, смята Ангелкова. 

Тя е уверила, че министерството държи на качеството на българския туристически продукт и е безкомпромисно към всеки, който руши имиджа на дестинация "България". Коментарът е пред медии във връзка със случая с хотел в Русе, където група деца бяха настанени при лоши условия. 

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard е съобщила, че преди началото на летния сезон се планират масови проверки в цялата страна, за да няма подобни случаи. По принцип качеството на услугите, които се предлага в 4 и 5-звездните хотели у нас е много добро, категорична е била тя, цитирана в съобщението на Министерството на туризма.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
353 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини