Марияна Николова участва в конференция, посветена на 575-годишнината от Варненската битка

  • 25 април 2019 14:52

  • 452
  • 5
Марияна Николова участва  в конференция, посветена на 575-годишнината  от Варненската битка
© Министерски съвет

Битката при Варна има огромно общоевропейско значение. И това е така, защото европейските, в това число и балканските народи, със своя отпор и мъченичество заслониха европейския свят от османската експанзия и спасиха неговата цивилизация, отбеляза в своята реч вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и по време на конференцията “Варна - щитът на християнството“ в унгарския парламент.

Тя подчерта, че съвместното отбелязване на годишнината от Варненската битка е безспорно доказателство, че са живи чувствата на признателност пред саможертвата на всички, участвали в нея.

„А също така и че историческото българо-унгарско приятелство надхвърля строгите междудържавнически рамки“, каза още Николова, съобщиха от правителствената информационна служба.

През 2019 г. се навършват 575 години от Варненската битка. Конференцията се провежда под патронажа на председателя на унгарския парламент д-р Ласло Кьовер и българският заместник министър-председател по икономическата и демографска политика Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и.

Вицепремиерът обяви, че през есента България ще бъде домакин на честванията на Деня на българско-унгарското приятелство, които ще отбележат годишнината от Варненската битка.

В рамките на визитата си вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и ще проведе работна среща и с Жолт Немет - председател на Комисията по външна политика в унгарския парламент.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
452 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ричард Лъвското Сърце

2019.04.25 | 22:20

5

Брентън Тарант започна последния кръстоносен поход срещу ислямската чума. Светът трябва да бъде спасен от тази заразна напаст.

Lissa

2019.04.25 | 21:14

4

И︆︆ск︆︆аш л︆︆и да с︆︆е на︆︆ме︆︆ри ж︆︆ен︆︆а за ед︆︆на н︆︆о︆︆щ? Д︆︆об︆︆ре до︆︆шл︆︆и на >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆S︆︆e︆︆x︆︆y︆︆d︆︆r︆︆o︆︆m.︆︆C︆︆o︆︆m
***************************************************************
Не в момента с момичета? Да, всички хора обичат големи неща и дълги действие. Опитайте >︆︆>︆︆> >︆︆>︆︆> w︆︆w︆︆w.︆︆X︆︆X︆︆m︆︆ac︆︆ho.︆︆C︆︆o︆︆m

цдд

2019.04.25 | 15:05

3

сега сме пак на кръстопътя - от югоизток напъва пак исляма, а от запад новата содомитска диктатура. наречена права на човека, правата на детето, на кучетата, личните данни и очакваме още права и свободи. гей бракове, 32 пола и т.н.

С

2019.04.25 | 15:02

2

а сега кой ще спаси еврогейя от исляма??? като толкова чинно си ги прибират тия джендъри изкуфели

asd

2019.04.25 | 15:01

1

къв европейски свят бе кавали. османците побеждават.

Добави коментар

Водещи новини