Марияна Николова: България се утвърждава като една от най-конкурентните инвестиционни дестинации в Югоизточна Европа

  • 29 март 2019 16:13

  • 279
  • 0
Марияна Николова: България се утвърждава като една от най-конкурентните инвестиционни дестинации в Югоизточна Европа
© Министерски съвет

„България се утвърждава като една от най-конкурентните инвестиционни дестинации в Югоизточна Европа с доказан имидж и добри условия за развиване на бизнес и инвестиции в сектори, създаващи среда и висока добавена стойност“.

Това заяви заместник-министър председателят по икономическата и демографска политика Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и по време на разговорите с румънския си колега Виорел Щефан в Букурещ, Румъния, съобщиха от правителствената пресслужба.

Двамата обсъдиха и възможностите за проекти, програми и прояви, включващи България, Гърция, Румъния и Сърбия, които да подпомагат предприемачеството, малките и средни предприятия. Насърчаването на провеждането на съвместни бизнес форуми между фирми от четирите държави в области от взаимен интерес също бе сред темите на срещата.

Виорел Щефан акцентира върху необходимостта от изграждането на инфраструктурни връзки в областта на енергетиката, транспорта и използването на общите възможности между двете страни.

Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и е част от българската делегация начело с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който участва в Четиристранната среща на високо равнище между България, Гърция, Румъния и Сърбия.

Филип Епитропов
279 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини