Говорител на ЕК: Комисията наблюдава скандала с вилите в България

  • 23 април 2019 14:14

  • 740
  • 3
Говорител на ЕК: Комисията наблюдава скандала с вилите в България
© Getty Images/Guliver

Говорителят на Европейската комисия Мина Андреева заяви, че Комисията наблюдава скандала с вилите на висши представители на властта в България, построени с европейски средства. 

Миналата седмица заместник-министърът на икономиката Александър Манолев подаде оставка след публикации, че се е сдобил с вила край Сандански, финансирана с евросредства, предназначени за къщи за гости.

"Следим развитието по тези случаи, но по този специфичен случай нямам какво да кажа. Не Комисията е тази, която трябва директно да разследва разходването на тези средства. Това се прави от съответните национални власти. По този случай също се води такова разследване, така че ние ще проследим резултатите", каза Мина Андреева, цитирана от БНР. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
740 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.04.23 | 14:28

1

Кога най-сетне ще бъде поискан имунитета на тази грозна и крадлива комунистическа бабичка, Елена Йончева? Тя доказано през годините има доходи, за които няма документи за произход. Освен това участва в офшорни фирми, източили милиони от КТБ и от българския данъкоплатец. Обикновеният българин ще го вкарат в затвора за 5лв, а тази комунистка-престъпница я готвят за евродепутат! Анатема.

Сус бе

2019.04.23 | 16:46

3

"Умник", не бързай, като теле пред майка си!
Я колко по много "заслужили" има на пангара преди нея!

Генерал Решетников

2019.04.23 | 14:30

2

Бяла спретната къщурка,
с две липи отпред,
тук Елена скрива бързо
всяко евро и от дек на дек!

Добави коментар

Водещи новини