Лют скандал в ефира между Яне Янев и Александър Манолев заради имоти в Сандански

  • 23 април 2019 08:28

  • 17672
  • 8
©

В България трудно се говори истината. Реших, че в един момент е по-добре да се оттегля и да бъдат страничен наблюдател. Така човек по-ясно преценява какво се случва в държавата. Това каза лидерът на РЗС и съветник на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в ефира на БТВ.

В момента предимно живея и работя в Сандански.

Преди 9 години лично аз извадих апартаментите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, припомни той. „Тогава се надигна вой срещу мен. Сега голяма част от медиите работят по моя модел. Аз съм показал на обществото как трябва да бъдат вадени информациите за имотите. Тогава извадихме на бях свят неоспорими доказателства, че Цветанов не е имал доходи, за да притежава тези апартаменти и тази информация отиде в НАП. Тя обаче беше потулена“, заяви Янев.

„Висшите етажи на властта мога да ги коментирам, ако имам 2-3 часа телевизионно време, защото ще го направя професионално, а не както го прави КПКОНПИ аматьорски. Виждал съм как се разследват подобни казуси в Израел. Виждал съм ИТ технологии, които разследват случаите на корупция по високите етажи на властта. Човешката намеса е сведена до минимум“, обясни лидерът на РЗС.

По думите му председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е част от висшите етажи на властта и не би могъл да разследва подобни случаи.

По отношение на имотните зам.-министърът Александър Манолев, той беше феодализирал моя роден град Сандански.

„Мистериозно Манолев се сдобива с къща в парка на Сандански заедно с кмета Котев. Манолев и семейството му живее там и всички го знаят. Той привиква хора там. Как някой си е позволил да реже вековни чинари? Къщата е построена така както последния водопровод за минерална вода в града през фирмата на кмета и майка му. Незаконно е захранен с минерална вода имотът на Манолев и хотел в града“, коментира Янев.

Александър Манолев се включи по телефона и коментира думите на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. „Няма по-красноречив начин да стане ясно откъде идва атаката срещу мен. Партията на господина е напълно забравена на национални ниво и е на път това да се случи и на местно ниво. Цялото ми семейство сме потърпевши. Човекът, който не е наясно със своята сексуална ориентация е седнал да раздава морални оценки. Вярно ли е, че е подсъдим и е фалшифицирал подписите на свои роднини, и че е навлязъл в църковен имот? Атаките му се дължат на това, че спрях всички негови незаконни практики. Той ще бъде политически труп при следващите местни избори“.

Манолев отрече въпросната къща да е негова. „Посещавал съм тази къща като турист и съм си плащал за това“, категоричен бе бившият зам.-министър. Финансирал съм момичето, което е собственик. Имал съм висока заплата и хонорари, освен това успешен частен бизнес и съм плащал данъци. Всичко това е проверимо. Отстъпил съм ѝ правото на строеж“, разясни Манолев.

Той призова да се изчака да приключат проверките.

"Тези хора са се самозабравили и говорят абсолютни лъжи. Този човек демонстрираше лукс, какъвто нямат арабски шейхове. Аз се гордея с корените си. Ходя с гордо вдигната глава. С фамилни средства сме реставрирали църква", коментира Янев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
17672 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Кико

2019.04.24 | 06:53

8

Един човек копувал магарена мерил едно което било доста ефтино. Може би има някакъв кусур че е толко малко пари: Само дето е педерас затова. След време се срещат пак двамата, куповача се оплаква че магарето не тегли, рита, хапе за ищо не става.
Аз ти казах че е педерас, а от такъв какво очакваш!

Георги

2019.04.23 | 10:54

7

Открийте грешките:
Преди 9 години лични аз извадих апартаментите на Цветан...
Тогава извадихме на бях свят неоспорими...
Партията на господина е напълно забравена на национални нови и е на прът това да се случи и на местно ниво...

2019.04.23 | 09:34

2

Бившият съветник. Янев каза, че се е оттеглил, заради Кунева, която е наложила антикорпционен закон, различен от неговите виждания.

Наблюдател

2019.04.23 | 10:51

6

До ден днешен не мога да реша, кой от двамата плужеци, споменати от теб е по гнусен!

Вярно е

2019.04.23 | 10:42

5

Вярно е, че е помияр, че е педераст, НО ТОВА НЕ МУ ПРЕЧИ НА МОМЕНТИ ДА КАЗВА ИСТИНА, НАЛИ!

КОГАТО ИЗЯДАТ ПЛЯЧКАТА, ЧАКАЛИТЕ ПОЧВАТ ДА СЕ РАЗКЪСВАТ ЕДИН ДРУГ!

Яне- барбаяне

2019.04.23 | 10:22

4

Марш псе дръгливо! Откъде се пръкна? Боклук долен!

????

2019.04.23 | 09:27

1

Каза,СЪВЕТНИКА на "другарят-господин" Борисов!? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

?!?!?!

2019.04.23 | 09:47

3

Ти па кой си да се обръщаш към българите като техен ментор? Или панелката се оказа тясна за душевността ти, та се вживяваш в ролята на Васил Левски, като преписваш написаното от него?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини