Министри ще отговарят на депутатски въпроси и питания

  • 19 април 2019 07:23

  • 221
  • 0
Министри ще отговарят на депутатски въпроси и питания
© Булфото (архив)

Петима министри от кабинета „Борисов 3“ ще отговарят на депутатски въпроси по време на петъчния парламентарен контрол. Това предвижда проектопрограмата за работа на Народното събрание.

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще коментира актуалните проблеми на българите в Украйна и предприетите действия от страна на МВнР, както и защитата на правата на лицата, принадлежащи към Българското национално малцинство на територията на Украйна.

Министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по ще предостави информация, свързана с две програми - DESIREE Gas и Програма BG04 "Енергийна ефективност и възобновяема енергия".

На депутатски питания ще отговарят и министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, министърът на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  и министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
221 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини