Илияна Йотова ще разговаря в ПУ „Паисий Хилендарски“ с чуждестранни студенти от български произход

  • 19 април 2019 07:19

  • 304
  • 1
Илияна Йотова ще разговаря в ПУ „Паисий Хилендарски“ с чуждестранни студенти от български произход
© Президентство (архив)

В Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , организира Студентска лаборатория „Перспективи за развитие с българска диплома“. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Това е поредната среща на вицепрезидента с чуждестранни студенти от български произход, които учат във висши учебни заведения в страната по ПМС №103 и ПМС №228.

Със студентите Йотова ще разговаря за избора им да получат висше образование в България, за възможностите за реализация и трудностите пред тях. Събитието е с начален час 10.30 и ще се проведе в зала „Компас“, ПУ „Паисий Хилендарски“. 

По-късно в петък вицепрезидентът ще бъде във Велики Преслав, където ще поздрави участниците в международния културен форум „Велики Преслав – история на цял един народ“. Тържествената церемония по награждаването ще се състои от 16.00 часа в Кръглата зала на Археологическия музей. 

Конкурсът, в който се включиха деца и ученици от цяла България и българските общности зад граница, се провежда под патронажа на вицепрезидента. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
304 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2019.04.19 | 12:24

1

Свиня Илияна се загрижи за бъдещето на чуждестранните студенти от български произход. Уау!!! Поредният комунист, леещ крокодилски сълзи. Анатема.

Добави коментар

Водещи новини