Илияна Йотова организира дискусия "Тема: Европа" със студенти от Софийския университет

  • 08 май 2019 14:38

  • 232
  • 2
Илияна Йотова организира дискусия "Тема: Европа" със студенти от Софийския университет
© Булфото (архив)

В Деня на Европа, 9 май, вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , организира Студентска лаборатория "Тема: Европа" със студенти от Софийски университет "Св. Климент Охридски". Срещата ще се състои от 11.30 часа в Аулата на университета, съобщиха от прессекретариата на президента.

"Тема: Европа" е поредица от дискусии, които вицепрезидентът провежда със студенти. Целта на разговорите е да се чуят позициите на младите хора за развитието на европейския проект и ролята на България в него.

Първата Студентска лаборатория по европейска тема Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , организира през юни 2018 г. със студенти от софийски университети. Тя бе посветена на равносметката на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз. В края на април т.г. се състоя дискусия със студенти в Нов български университет.

По-рано през деня, в 10.00 часа пред сградата на президентската институция вицепрезидентът ще присъства на тържествената церемония за издигане на знамето на Европейския съюз по повод Деня на Европа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
232 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2019.05.08 | 21:34

2

Червена комунистическа свиня.

2019.05.08 | 14:49

1

ЧЕРВЕН БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини