Бинев ще пише доклад за Арабската пролет

  • 05 март 2012 20:40

  • 826
  • 3
Бинев ще пише доклад за Арабската пролет
©

Евродепутатът Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на ще направи водещия доклад на Икономическата и парична комисия на ЕП за финансиране на страните от Северна Африка и Близкия Изток.

Според запознати документът е един от най-оспорваните, пише "Стандарт Нюз". Причината - защо да решаваме чуждите проблеми, при положение че си имаме европейски.

Бинев е решил да напише доклада, защото не можем да подкрепяме някого само на думи. А са нужни и дела. "Възможността да направя аналогията между контролираната демокрация в Африка и съществуващата такава в Европа е шанс да спрем Европейската пролет, която подобно на Арабската рано или късно ще избухне и не другаде, а в така наречените Югоизточни Балкани", категоричен бе евродепутатът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
826 3

Коментари 3

Добави коментар
Колко му е?

2012.03.06 | 18:57

3
За такъв Титан на перото и мисълта. Дори има аналогия (от анус логус), между мелетата в чалготеките и сблъсаците по улиците на арабската пролет. С трепет ше се очаква да бъде разкрито тайнството на революцииите и сходството им с кръщаването на винцето. Нарочни графики следва да изтъкнат международните измерения на вече европейските политики "последен грош" и "вересия".Евентуални сравнения с хан (страноприемница), ше доведат до значително популяризиране и разрастване на пролетта.

2012.03.06 | 18:52

2
по добре да напише нещо за бьлгарската зима т.е. за гепените бонуси, дедесета за инфлацията у нас която уж не сьществува,за ненаказаните убииства и корупцията какво му дреме на народа за арабите, или това е поредното отклоняване на вниманието на народа.

2012.03.06 | 18:47

1
Ама първо трябва да се научи да пише.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини