Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до Ангела Меркел и Антониу Коща във връзка с трагичния инцидент на остров Мадейра

  • 18 април 2019 11:51

  • 5646
  • 0
 Бойко Борисов изпрати съболезнователни телеграми до Ангела Меркел  и Антониу Коща във връзка с трагичния инцидент на остров Мадейра
© Булфото (архив)

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати съболезнователни телеграми до канцлера на Германия Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и министър-председателя на Португалия Антониу Коща във връзка с трагичния инцидент с туристически автобус на остров Мадейра, при който загинаха и пострадаха германски граждани.

„Приемете от името на българския народ, на българското правителство и от мое име най-искрени съболезнования по повод трагичния инцидент, при който загинаха и пострадаха германски граждани.  Моля, предайте на близките на загиналите нашата съпричастност и подкрепа в този тежък момент, както и пожелания за успешно възстановяване на пострадалите“, пише премиерът Борисов до канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се.

В съболезнователния адрес до премиера на Португалия, министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочва, че в този тежък за страната момент, България поднася своите съболезнования и е съпричастна с болката за случилото се на португалска територия. „Пожелавам бързо възстановяване на пострадалите и преодоляване на последствията“, пише още българският премиер до Антониу Коща.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
5646 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини