Дариткова: След време никой няма да помни злободневните ни спорове, присъствието в политиката е отговорност и усилие

  • 16 април 2019 11:33

  • 591
  • 5
©

Това не е само начало на една млада, държава, това е кулминацията на възраждането, което с хилядите жертви защити държавотворността.

Това посочи на тържественото заседание в по повод 140-тата годишнина от Учредителното събрание във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

"Значителна част от депутатите в Учредителното събрание са завършили в Русия и на Запад. Това означава, че Освобожднетието не е подарък, а принадлежи на една нация с държавотворен елит. Миналото на средновековната държава се преплита с възстановяването на страната", посочи Дариткова

"Търновската конституция се нарежда до най-модерните конституции в Европа. Сблъсъкът на идеи тогава са исторически факт, но Конституцията е приета. Надали някой тогава е имал илюзията, че пътят ще бъде без проблеми. Участието в политиката не е въпрос на политическа кариера, а дълг и усилие. През следващите години всеки от тях изпива чашата на разочарованието, други ще се отчаят заради непостигнатите идеали. Всички обаче остават като строителите на Съвременна България", подчерта председателят на ПГ на ГЕРБ.

"След време никой няма да помни злободневните ни спорове, дали това ще бъде оценено като успех или провал е без значение. Във времена на конфронтация, не трябва да забравяме че присъствието в политиката е отговорност и усилие, представляваме целия български народ. Длъжни сме да се вслушваме в гласа на опонентите. Отговорността пред избора на гражданите задължава да усеща емоцията на нацията и да ги трансформира в решения. Да живее България!", завърши Дариткова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
591 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
РК

2019.04.16 | 13:58

5

За да намалим усилието ни дават персонален асансьор...

вярно е

2019.04.16 | 13:26

4

Никой няма да ви помни , освен надзирателите.

аиьждховщ

2019.04.16 | 13:15

3

Политиката била отговорност и усилие !? Верно ли бе ?! В Япония може би . Тук е просто сбирщина посредствени хорица, готови на всичко, за да са във властта...

2019.04.16 | 12:49

2

Само курви на екрана !!! Бандитите дотолкова се издигнаха в тази държава че си назначават вече и курвите на ръководните длъжности в държавата .Тази била умна другата способна ...! Боже боже боже ...А на всякъде глад и мизерия .Прост ама много прост народ .Че и тъп .

Седесарската Дариткова

2019.04.16 | 12:15

1

държи незаконно чайна на Пампорово, въпреки че със заповед на Областната управа е длъжна да я затвори, седесарско - мутренската власт й опрощава 60 000 дълг, щото е свой човек.

Добави коментар

Водещи новини