Румен Петков проведе среща с Н. Пр. Якуб Юсеф Ал-Атиики, посланик на държавата Кувейт в Република България

  • 04 април 2019 11:01

  • 255
  • 2
Румен Петков проведе среща с Н. Пр. Якуб Юсеф Ал-Атиики, посланик на държавата Кувейт в Република България
© АБВ

Председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и експертът на партията по арабските въпроси Анастас Терзобалиев проведоха среща с Н. Пр. Якуб Юсеф Ал-Атиики, посланик на държавата Кувейт в Република България. Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

В рамките на срещата бяха обсъдени перспективи и възможности за инвестиционни проекти от страна на Кувейт. Н. Пр. Якуб Юсеф Ал-Атиики посочи, че във фокуса на неговата работа е привличането на туристи от неговата държава към България не само през летния сезон. В момента 1200 жители на Кувейт притежават имоти в страната ни и посланикът изрази изключително задоволство, че от юни започват да се извършват директни полети от Кувейт за Варна.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в пое ангажимент за срещи с министерствата на туризма и образованието за оформяне на цялостна стратегия относно маркетинга и представянето на България като туристическа дестинация и за признаване на дипломите от български ВУЗ-ове в Кувейт.

Стремежите са за възможност кувейтски младежи да се обучават в български висши учебни заведения. Н. Пр. Якуб Юсеф Ал-Атиики каза, че очаква активност от българското правителство по необходимостта от признаване на дипломите за висше образование на младите жители на Кувейт, които са се обучавали в България. 

Председателят на ПП АБВ покани посланика на Кувейт в Медицинския университет в Плевен в близките дни и през юни ще се организира среща и във Варна.

Н. Пр. Якуб Юсеф Ал-Атиики каза по време на срещата, че работи по увеличаване на салдото между двете държави – подобно на традицията през годините. Амбициите са дългогодишните традиции в отношенията между двете държави да бъдат трайно възстановени. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
255 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Gerhart

2019.04.04 | 11:24

2

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук.-------------->> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

дьо Писун

2019.04.04 | 11:06

1

Да му вадят паспорт и чиба!

Добави коментар

Водещи новини