Румен Петков: Някой да каже на Лозан Панов да си отива от ВКС! Вън!

  • 04 април 2019 14:16

  • 1033
  • 4
Румен Петков: Някой да каже на Лозан Панов да си отива от ВКС! Вън!
© Булфото (архив)

От извънпарламентарната партия АБВ настояват председателят на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет и председателят на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев незабавното да се оттеглят от постовете си. Повод за изказването на лидера на партията Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е аферата с луксозните жилища, купени на ниски цени.

"Значи министър на правосъдието си подава оставката, а Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет доста по-евтино си е купил апартамент – си седи! Висшият съдебен съвет да вземе мерки! Някой да му каже на този човек да си отива! Вън! Такива хора нямат място в такива звена! Какво ще чакаме Европейската комисия да ни го каже, че ние ги не виждаме", заяви Петков.

Заради "Апартаментгейт" прокуратурата започва проверки срещу председателя на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев, председателя на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет и заместник главния прокурор Борислав Сарафов. 

От тримата проверявани само Пламен Георгиев обяви, че излиза  в отпуск.

По-рано депутати от БСП заявиха, че ще внесат в Народното събрание подписка за отстраняване на Георгиев като председател на Антикорупционната комисия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1033 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анонимен

2019.05.30 | 13:37

4

Сестри Билнейски са видели в гр Пазарджик джипа на министър Румен Петков когато е прегазил старият човек.И още същата вечер бяха умъртвени сестри Билнейски.За да няма свидетели са били убити от синът на пещерският бивш министър.За това се крепи плътно до гн Първанов.Всичко се заличи.

Анонимен

2019.05.30 | 13:28

3

Руменчо пиклюо шадравански със гн Лозан Панов лисе мериш.Кой си ти бе ташак на братя галеви.Ти не згазили старият човек в Пазарджик пиян със министерският джип когато беше министър на мвр.Запали една свещичка и се гръмни боклук.

чичо Пей

2019.05.13 | 19:05

2

Това Плевенско влечуго отново ли изпълзя из под камъка.Пазете се хора,хапането му е опасно.Прищяло му се за политически припек и парламентарен рахатлък.Не му обръщайте сериозно внимание,мястото му е под камъка.

гошо тъпото

2019.04.04 | 14:54

1

ПИКАЕЩИЯТ БРАТ ГО УНИЩОЖИ. ДА ОТИВА ДА ТЪРСИ БРАТЯ ГАЛЕВИ АКО ИМАТ ДА МУ ДАВАТ НЕЩО

Добави коментар

Водещи новини