Сидеров: Не очаквам някакъв решителен резултат от този КСНС

  • 08 април 2019 12:55

  • 890
  • 4
©

Темата за корупцията е важна, но ще попитам как тя е свързана с националната сигурност. На високите етажи на властта са таванските помещения, властта обикновено е на вторите етажи. Това каза лидерът на партия „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа преди заседанието на КСНС при президента, предаде репортер на Novini.bg.

Той призова първо да се търси има ли закононарушения и тогава да се търси прокуратурата. Той поясни, че прокуратурата е образувала 130 дела с обвинения на министри, заместник-министри, шефове на агенции, като 40 от тях вече са с присъди.

„Представителите на КПКОНПИ би трябвало да са поканени специално на този съвет, както и представители на ДАНС“, каза лидерът на „Атака“. „Не очаквам някакъв решителен резултат от този съвет. Този съвет може да препоръча нов закон. Това не става с нови закони, а с нови хора, с нова съвест. Отдалечихме се от народа си и това е лошо“, отбеляза той.

„Бях против полицейщината, която се въвежда, защото с един донос могат да ти съсипят живота. Затова аз каня млади и нови хора, които не са опетнени“, подчерта Сидеров.

„Няма да подкрепя подписка на БСП. Ако искам да подкрепя подписка, ще я направя сам“, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
890 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
????

2019.04.08 | 15:49

4

E,че КАКВО може да очаква "Златният пръст",след като няма гласуване?!

българия

2019.04.08 | 15:19

3

АБЕ ДЖЕНДЪР НЕЩАСТЕН ГОВОРИШ МИ ЗА НОВА СЪВЕСТ ,НОВИ ХОРА ПЪК КАТО ОТИДЕШ ПРИ ТИКВАТА И МУ СТАВАШ ДЕЖУРНАТА ПЛАТЕНА К.У.Р.ВА

2019.04.08 | 15:07

2

Ген . РАДЕВ ! Сваляй ги тия негодници от ГЕРБ ! Вие сте нашия стожер и надежда ! Народът ще ти е вечно благодарен !

още една от кур-вите на Бойко

2019.04.08 | 13:11

1

който ,си отива завинаги от политическата сцена.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини