Марешки разкри ще става ли евродепутат и разговаря с Цветанов

  • 05 април 2019 10:34

  • 1121
  • 5
©

Борим се за поне двама евродепутати.

Това обяви лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 преди регистрацията на партията в ЦИК за европейските избори. Попитан, ако той стане евродепутат, ще остане ли празно мястото за зам.-председател на парламента, той коментира: "Празно място няма да остане. Имаме достатъчна дълга листа от качествени хора“. В отговор на въпрос, ако влезе в европарламента, кой ще бъде неговият заместник в Народното събрание, Марешки разкри: "Не е ясно дали ще ходя в европарламента. Партията ще го реши“.

"Последните социологически проучвания показват, че нашето политическо семейство в Европа е много вероятно да бъде минимум трето в европарламента. Това ще промени Европа доста сериозно“, обясни той.

Попитан какво са си казали с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред ЦИК, лидерът на "Воля“ посочи: "Поздравихме се. Той беше впечатлен, че ние също сме успели да се преборим с бюрокрацията и да се подготвим за регистрация“. Марешки изтъкна, че само за един ден партията му е събрала 2 пъти повече от необходимите подписи. "Приключваме с бюрокрацията и тръгваме из страната да се срещаме с българските граждани. Да им кажем, че е крайно време в европарламента да изпратим български родолюбци, а не евродепутати безродници“, подчерта той.

В отговор на въпрос ще подкрепят ли искането на БСП за оставка на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, Марешки каза: "Не сме разглеждали това тяхно желание. Много е лесно да се издават присъди. Все още правилото за невинност до доказване на виновност съществува в българското право. Би трябвало към всеки един това да е правило. Иначе трябва да кажем и Елена Йончева да се оттегли от цялата политика, защото е обвинена за пране на пари“, посочи лидерът на "Воля“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1121 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Путин

2019.04.05 | 19:28

5

Руснаците ще ви питат къде са парите от предприятията дето окрадохте те дадоха пари за тях !!!!!!!!! Сага ще ви е бат путк ата ма йна кучи синове ще добивате газ и злато в Сибир !!!!!!!!!

Ало, аптекаря

2019.04.05 | 14:37

4

За твой късмет, в България мечтите са все още са безплатни (и "на това отгоре" без акциз)

Гост

2019.04.05 | 13:02

3

Вече всеки нагъл богаташ е готов за парламента. Какво стана със специалистите по икономика, по мениджмънт, хората които имат реално основание да са в парламента? Само боксьори, физкултурници, пожарникари, борци ни управляват вече колко години,....до кога?
Не ме интересуват партиите, иска ми се хора със истинска квалификация и опит да влизат в парламента, да има образователен ценз за всеки който кандидатства за парламента.
Не е редно куцо и сакато, щото имали пари и айде, депутат!!!!
Шибана мафия са всички в парламента и един друг се кълват. Не виждам за кого да гласувам въобще, никой реално няма покритие, само сладки приказки.

Истински Българин

2019.04.05 | 12:42

2

Защо толкова политици от ГРОБ подадоха оставки заради кирливи апартаменти,а перачката с офшорки на народни пари от КТБ комунистическото острие Елена Йончева нагло създава нови и нови политически интриги под диригентството на приватизаторката Корни Нинова???
Няма нищо по-нагло от комунделите и техните слуги!!! НАРОДЪТ е шокиран от Наглите си политици!!
Щом и Магарешки се кани да става евродепутат то ние сме два етажа под ДЪНОТО!!!

дядо Гошо

2019.04.05 | 11:36

1

Марешки, много болни амбици имаш ?

Добави коментар

Водещи новини