Веселин Марешки: Тримата от запаса нямат никакъв шанс на евроизборите

  • 03 април 2019 18:45

  • 1842
  • 4
Веселин Марешки: Тримата от запаса нямат никакъв шанс на евроизборите
© Кадър: БНТ

Като цяло има нужда да се разгледа въпросът с корупцията в България. Проблемът е, че темата се отваря предизборно. Очаквахме, че след победата на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на на президентските избори България ще се промени, ще бъде различна, но това не се случи. В никакъв случай нещата не станаха по-добри с избирането му за президент. Това заяви лидерът на "Воля" и зам.-председател на парламента Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в студиото на "Още от деня" по БНТ във връзка със свикването на Консултативния съвет по национална сигурност при президента.

,,Така наречените "Обединени патриоти" опорочиха думата "патриотизъм" и това е големят проблем. Ние от "Воля - българските родолюбци" се борим срещу такива политически измамници'', каза Марешки.

,,Всеки ни казва, че НАТО и ЕС са преди всичко. Е, да, ама за нас България и българският народ са преди всичко. Не може на първо място да бъдат американските самолети. Здравеопазването, образованието, демографската криза са далеч по-важни неща. Дори културата и спортът са по-важни теми от самолетите. С Ф-16 ли ще борим бедността?'', коментира още лидерът на "Воля".

,,Убеден съм, че ще бъдем изненадата на тези евроизбори, защото се държим достойно и хората ще оценят това. За нас досега няма нито едно сведение за апартаменти, за шуробаджанащина'', обяви Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 и допълни, че коалицията между ГЕРБ и СДС е добра и тя ще получи добър резултат.

,,Тримата от запаса (Сидеров, Симеонов и Каракачанов - б. р.) нямат никакъв шанс на евроизборите. Ние ще ги осветим, нека хората да знаят какви са. Ако пък хората харесват продажници на българско гражданство, да си гласуват за тях. Това си е техен проблем'', завърши зам.-председателят на Народното събрание.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1842 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.04.04 | 05:33

4

НЕ ГО ХАРЕСВАМ.НИКАК ДАЖЕ,НО ЗА ТРИМАТА ОТ ЗАПАСА Е ПРАВ.ТЕ СА ОТРЕПКИ И ПРЕДАТЕЛИ.

ХАХА

2019.04.04 | 00:10

3

Марешки голям патрЕот стана. Нека да не забравяме партията му как се казваше преди ВОЛЯ - Либерален алианс

2019.04.03 | 20:24

2

Този смешник се е взел много насериозно.Надявам се след следващите парламентарни избори са отиде в нзабвение,където му е мястото.

.

2019.04.03 | 19:32

1

Мале, тоя ще ме умори от смех! След изборите ще ми е кеф да му видя физиономията :D

Добави коментар

Водещи новини