Валери Сименов с намек за още един министър с апартамент на преференциални цени

  • 04 април 2019 14:06

  • 2595
  • 4
Валери Сименов с намек за още един министър с апартамент на преференциални цени
© Булфото (архив)

Добре е премиерът Борисов да си огледа внимателно министрите, че и там има такива с имоти. Когато излязат факти ще ги коментирам. Това каза лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за проверката на Прокуратурата за имотите на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев пред журналисти в парламента.

Във връзка с призива на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да подадат оставки или да се оттеглят разследваните с апартаментите, Симеонов заяви: „Призивът си е негов, не е мой. По-добре Борисов по-внимателно да си огледа министрите, че и там има такива“, каза Симеонов.

Той изброи имоти в София, „Овча Купел“, „Бързарица“ №2 и поясни, че става въпрос за 142 кв. метра за 61 хил. лв. Според него не е правилно да се търси фирмата, защото това, което се установило за „Артекс“ е масова практика в строителството в България.

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard живее на адрес - кв. "Овча Купел", ул.  "Бързарица" 2, съобщава БНР, позовавайки се на източници в МВР. Справка в имотната декларация на Агелкова също показва, че през 2008 година тя е придобила апартамент 142 кв. м с гараж на обща стойност 75 000 лева, а описаният източник на средствата са дарение и собствени средства. В същата декларация тя описва дарение от дядо си на стойност 48 хил. лева. Параметрите съвпадат с описаните от депутата от НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Масова практика на укриване на данъци, впоследствие на намаляване на данък сгради към общините. Втори вид данък се укрива. Всичко това няма как да не е било известно на конкретните регионални служители на НАП, както и на общината. Няколко човека станаха жертви на политическа кампания, която показва пред обществото една масова практика на злоупотреби в строителството“, заяви още Симеонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2595 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.04.04 | 16:12

4

Тоя Симеонов е чист боклук, без примеси. То на гадната му мутра пише "лайнар".

независим

2019.04.04 | 16:01

3

Престанете да триете мнението ми.
ПОВТАРЯМ:
Този /СИИМЕОНОВ/ ми изглежда просто един долен интигрант..
Като следя мнението на коментиращите във форумите , ВЪПРОС към Г-н БОРИСОВ:
Не мислите ли , че едно ИЗВИНЕНИЕ към него , което той спомена преди тръгването си за САЩ , би било по ДОБРЕ , за вас?

Казвай кой е, Симеонов,

2019.04.04 | 14:34

1

да ги вкараме в затвора тия седесарси лайна.

бай Симо

2019.04.04 | 14:38

2

Лайно очевидно си ти...

Добави коментар

Водещи новини