Калоян Паргов: ПГ на БСП ще се върне в парламента на 16 април, но това не означава край на бойкота

  • 04 април 2019 12:06

  • 6349
  • 10
© Булфото (архив)

БСП няма да сложи край на бойкота в парламента.

Това каза в специално интервю за izbori.bg председателят на БСП-София Калоян Паргов. "Нашата парламентарна група ще влезе в пленарна зала само на 16 април, когато във Велико Търново ще се състои тържествено заседание на Народното събрание, посветено на 140-ата годишнина от приемането на Търновската конституция. Това връщане обаче в никакъв случай не е край на бойкота. Това е уважение към институцията Народно събрание, към парламентаризма. А и това, което се нарича бойкот е често срещана парламентарна практика, която се използва в демократичните държави", категоричен бе Паргов.

Лидерът на столичните социалисти коментира и номинацията на Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. за правосъден министър. "Той е един от най – верните поданици на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Кирилов е най – верният защитник в НС на не един или два скандални закона. До този момент Кирилов се е появявал като човекът за мръсни поръчки или за специални поръчки на една или друга законодателна промяна. Министърът на правосъдието има ключови функции в едно правителство. До този момент Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 стоеше някак си встрани от актуалните процеси - и като коментар, и като публични позиции“, каза Паргов.

Той говори и по темата за скандала с апартаментите на властта, закупени на ниски цени. „Всеки е невинен до доказване на противното, а не всеки е виновен до доказване на обратното“, коментира той във връзка с призива на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че трябва да подадат оставки и останалите замесени. "Аршинът трябва да е равен за всички. Ако се докажат обвиненията, трябва да има още оставки", добави социалистът.

Относно свикването на КСНС при президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, Паргов напомни, че темата на Съвета е корупция. „Темата с корупцията и с апартаментите, очевидно е по- актуална от тази с Мевлют Чавушоглу“, добави той.

„С този КСНС Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на обаче не удря едно рамо на БСП, а то е в полза на демокрацията, на прозрачността, в полза на върховенството на закона и този Съвет би бил от полза на управляващите. Сега, например, се замита скандалът с апартаментите с новината за листата на ГЕРБ. Гейтът не е проблем само на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа или на някой министър или зам. - министър“, заяви Калоян Паргов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6349 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Марго

2019.04.05 | 17:30

10

Вие си натьпкахте гушите,цели 20 години опоскахте страна а Сега не мирясвате,пак огладняхте ,крадлива сган

Джо..

2019.04.05 | 14:25

9

Ама ,изобщо не се връщайте,мазен комунист.

Изненадан

2019.04.05 | 13:59

8

Ама пак ли ще се връщат? Аз пък си мислех, че са си отишли завинаги!

Избирател

2019.04.04 | 23:44

7

Късно е чадо за любов! Сега искате да плюете и от трибуната на НС, защото видяхте, че кръчмарската ви политика се връща като бумеранг към вас! Не очаквахте Народът да е израсъл толкова много и да прозира всеки ваш евтин опит да плюете по тези, които се опитват да построят наново разрушеното от вас нали, червени гниди! Вие винаги сте смятали българския народ за глупав, защото толкова много години ви търпяхме! Да, ама НЕ!

Цецс

2019.04.04 | 22:31

6

Искате да участвате в празненствата за да се наядете на софрата,малеееей как сте изгладнели

Крадливото Ленче

2019.04.04 | 20:22

5

Паргов защо да се връщаме,я колко ни е добре не работим а взимаме заплати

2019.04.04 | 19:48

4

20+ години преход, организиран от вас и проведен в престъпно съучастие от организираната престъпна група БСП+СДС+ДПС доведе Родината до просешка тояга. И сега вие - организаторите на това престъпление упреквате тези, които се опитват да пооправят резултатите от вашето предателство, за получените от вас резултати. Действително наглостта и нахалството ви нямат граници. Искам да знам с какви имоти разполагат: Нинова, Йончева, Г.Гергов,Р Овч и плеадата червени барони и баронеси!

Умник Гюро

2019.04.04 | 15:45

3

Никой не ви иска в парламента, нещастни крадливи, комунистически изроди.

2019.04.04 | 12:43

2

"Тях червеното знаме роди ги" затова не подлежат на учение, природно простички са.

Иван

2019.04.04 | 12:22

1

Връщайте се и се съюзявайте с левите ,защото иначе нещата са зле.Не знам кой ви посъветва да показвате Елена Йончева преди един месец , а след това другите.Много бъркате ,не става ,учете се от съпартийците в ГЕРБ

Добави коментар

Водещи новини