Стоян Мирчев разкри защо изгониха Жаблянов от ръководството на БСП

  • 01 юли 2019 17:53

  • 3035
  • 5
Стоян Мирчев разкри защо изгониха Жаблянов от ръководството на БСП
© БСП, пресцентър

Нинова свали политическото си доверие от Валери Жаблянов и най-важната причина бе отсъствието на колегата от асамблеята на ПАСЕ. Той трябваше да предупреди, за да изпратим човек на негово място. На асамблеята се обсъждаха важни неща като Истанбулската конвенция. Проблемът е, че той  не е действал коректно. Това заяви депутатът от БСП Стоян Мирчев в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Той бе избран за част от изпълнителното бюро на БСП на мястото на Валери Жаблянов, който вчера бе отстранен. С него бяха приети и Весела Лечева, Асен Гагаузов, лидерът на младежкото БСП Николай Бериевски, зам.-шефката на Столичния общински съвет от квотата на червените Милка Христова и депутатите Георги Свиленски и Манол Генов.

"Важно бе да си извадим извод, защо нямахме успех на евроизборите. ГЕРБ ни потопиха в едно блато от скандали, а нямаше как да не е реагираме. Не успяхме да представим това, че има алтернатива на управлението", каза още той.

"Политиката е за критиките, не сме там, за да се харесваме. И аз съм критикувал Нинова, но управлението и не е еднолично", допълни депутатът.

"Не трябва да ни питате, защо ние нямаме пари, които да върнем от партийните субсидии, а защо другите партии имат пари", разкри Стоян Мирчев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3035 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Анатема,Ай дуци,родни,мили !

2019.07.02 | 14:37

5

Жаблянов е изгонен, за да може Кур Нуела да продължи да кряка необезпокоявана от никого и
сама.

Кико

2019.07.01 | 22:43

4

Всичко е че той не разбра кой взе милионите от супсидиите. Когато поиска сметка, Корнела го изгони за назидание! К. Добрев(Квазимпдо) подучи Корнела и за този ход го повдигна в Ранг!

к

2019.07.01 | 18:46

3

'ГЕРБ ни потопиха в едно блато от скандали, а нямаше как да не е реагираме.' - вЕрно ли? Тоя нормален ли е?

2019.07.01 | 18:15

2

Скандалите ги правиха БСП и въпреки това се насраха и паднаха в лайната си

2019.07.01 | 18:12

1

МАЗЕН ЧЕРВЕН ТЕРОРИСТ АКО МИ ПАДНЕШ ЩЕ ТЕ СМАЧКАМ

Добави коментар

Водещи новини