Румен Петков се срещна със секретаря на Генералния съвет на руската управляваща партия "Единна Русия"

  • 18 март 2019 10:55

  • 353
  • 3
Румен Петков се срещна със секретаря на Генералния съвет на руската управляваща партия "Единна Русия"
© АБВ

В рамките на Международна конференция на Стратегическия диалог в Белград, председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка се срещнаха с Андрей Турчак, секретар на Генералния съвет на руската управляваща партия „Единна Русия“.

По време на срещата те обсъдиха отношенията между ПП АБВ и „Единна Русия“. Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в сподели принципната позиция на АБВ за сваляне на санкциите срещу Русия от страна на Европа и респективно от страна на Русия към Европа. Рестрикциите не само са контрапродуктивни, но и пример за проява на двойни стандарти, посочи Петков. Пред Турчак той изрази тревога по отношение на реализацията на съвместните енергийните проекти. Беше обсъдено и посещението, по покана на АБВ на представителна руска делегация на 9 и 10 май.

Пламена Заячка запозна Андрей Турчак с инициативата на АБВ-Младежи – Световното движение за мир, което само за десет дни вече има посланици на четири континента. Тя отново подчерта доброто сътрудничество между младежите на АБВ и младежите на Единна Русия – „Млада гвардия“ и изрази увереност, че те също ще прегърнат идеите на Световното движение за мир.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Пламена Заячка са в Белград, където ще вземат участие в Международна конференция на Стратегическия диалог "Двадесет години от бомбардирането на Югославия - поуки за европейска безопасност в 21 век", съобщиха от пресцентъра на АБВ.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
353 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.03.18 | 14:34

3

Национален предател и червен боклук... О... и пикльо в плевенските фонтани.

????

2019.03.18 | 12:09

2

Че с КОЙ друг, да се СРЕЩНЕ?

Оста на злото

2019.03.18 | 11:22

1

Русия, Сърбия, БСП, АБВ и руските партии с кривославието и панславянската лъжа са примитивната причина за мизерията в Източна Европа, Сърбия ще се смалява още, Македония ще влезе в НАТО и ЕС, а с Русия е свършено до няколко години.

Добави коментар

Водещи новини