Борисов: Темата "Шенген" във вътрешен план е приключена

  • 08 юни 2011 19:18

  • 1018
  • 0
Борисов: Темата "Шенген" във вътрешен план е приключена
© Булфото

Затова, за да приклюат спекулациите казах, че ще се кандидатирам и приключвам. Това каза за БТВ премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Всеки ден това което правим е трудно и видимо и в следващите години то ще се оценява. Хората ще видят напарвеното от нас и с това ще приключим, допълни премиерът.

Той покани журналистите септември месец ви каня да говорим за президентските избори.

"Аз исках да си бъда главен секретар на МВР и като дойде Румен Петков и БСП за мен нямаше място в МВР, ако беше станал министър Петканов министър на МВР, сигурно още щях да съм си главен секретар", добави министър-председателят.

По отношение на ВСС той каза:

"ВСС две години вече работи без никаква политическа намеса на ГЕРБ, всички съдии там са избрани по квотен принцип от тройната коалиция. Има огромен проблем с кадрите на тройната коалиция в съдебната сиостема и това, до което я доведоха е мониторинг в Брюксел".

Във вътрешен план темата Шенген е приключена. Премиерът припомни, че това е поредното, с което Станишев и ДПС плашеха хората, че няма да бъде изпълнено от нас. На тях тактиката им е да повтарят една лъжа и да я слагат във вашите уста, категорично заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

1018 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини