Младен Маринов: Започнала е акция по достигане на мястото на авиокатастрофата

Вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, заяви по Нова тв, че е започнала акция по достигане на мястото на авиокатастрофата в Северна Македония. Тя е станала в района на заснежен връх.

На този етап Северна Македония е заявила, че има възможност и техника, и на този етап се справят с операцията, заяви вътрешният министър. Във всеки един момент има възможност за включване в операцията от българска страна, каза той.

Информацията все още е за четирима загинали.

Министър Маринов не пожела да каже кои са загинали, тъй като късно снощи чрез публикации в медии се оказа, че самоличността на мъжа е объркана. Маринов заяви, че според документи знаят кои хора е трябвало да бъдат на борда, но докато няма пълно потвърждение за самоличността им, той не желае да споделя имена, за да не става объркване. "Все пак става дума за човешки съдби, една такава грешка е недопустима", заяви Маринов.

Разговарях над 10 пъти с македонския ми колега. Става дума за заснежен район, с дълбок сняг, над 2500 метра височина, каза Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет