Станимир Лешев: Малкият самолет "Чесна" е регистриран в Германия

  • 03 април 2019 08:11

  • 2285
  • 2
Станимир Лешев: Малкият самолет "Чесна" е регистриран в Германия
© Pixabay

Още нямаме никаква информация от македонските си колеги кога ще започне спасителната акция днес. Това заяви пред Нова тв Станимир Лешев, директор на ГД "Гражданска въздухоплавателна администрация" по повод трагедията в Македония с малък самолет Чесна.

"Самолетът се е разбил в труднодостъпен район, затова още нямаме допълнителна информация", коментира той. "Излитали са вчера малки самолети в Македония. Пилотът сам решава по предварително зададен маршрут, ако има лоши метеорологични условия, каква маневра да направи", уточни експертът.

"На място отиват разследващи органи, които да установят причините, поради които е станал инцидента", каза още Станимир Лешев.

"Ние не извършваме никакви инспекции и експертизи на самолета. Те се извършват там, където е регистриран, в случая в Германия", разкри той и добави: "Предполагаемият пилот е човек с български лиценз. Тази сутрин ще бъде отворено неговото досие, за да се установи всичко."

Последвайте канала на

Novini.bg
2285 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2019.04.03 | 14:24

2

един по един си отиват Минке! Ти викаш Цветанов бил. не, бе Минке негов приятел съученик!

Jacqueline

2019.04.03 | 10:45

1

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук.---------------->> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини