Започва регистрацията на партиите и коалициите за предстоящите евроизбори

  • 01 април 2019 08:04

  • 232
  • 2
Започва регистрацията на партиите и коалициите за предстоящите евроизбори
© Булфото (архив)

От днес започва официалната регистрация на партиите и коалициите за предстоящите избори за Европейски парламент на 26 май. Предизборната кампания ще започне официално на 26-ти април.

Очаква се тази седмица да бъде обявена обществена поръчка за машините за гласуване. В неделя от ЦИК предупредиха, че са получили отказ от всички държавни институции, от които са поискали да сертифицират машините за изборите. В 3 000 секции трябва да се гласува за с машини на евроизборите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
232 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гласувайте за герберастите!

2019.04.01 | 10:09

2

Скандал заради формата на електронна платформа за кандидатстване в първи клас избухна в Бургас. В нея вместо "майка" и "баща" в графите фигурират термините "родител А" и "родител Б".
За това алармира председателят на Института за модерна политика Борислав Цеков.
Ето какво пише Цеков в поста си:
Часът е 14.46. Денят - неделя, а датата - 31 март. Тоест, сега. Това е скрийншот от официалния онлайн формуляр на община Бургас за регистрация на първокласници. Вместо "майка" и "баща" КМЕТЪТ ДИМИТЪР НИКОЛОВ, КОЙТО Е И ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ, е въвел извращенията на джендър-идеологията - "родител А" и "родител Б". Скандално унижение за родители, за мъже и жени, които са третирани като безполови хомонкулуси в името на соросоидния сатанизъм. Джендър-идеологията е обявена за противоконституционна, драги кмете. Вие се гаврите с Конституцията и с огромната част от българското общество. Свалете незабавно това извращение!
Часове по-късно, общинарите в Бургас коригираха формуляра с графи за "майка" и "баща".


ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ!

2019.04.01 | 09:57

1

Честит ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК, български политици (и политически трупове)!

Трябва да почерпите, че ви търпим още!

Добави коментар

Водещи новини