Цветан Цветанов се срещна с Младежи ГЕРБ-София

  • 28 март 2019 21:00

  • 872
  • 7
Цветан Цветанов се срещна с Младежи ГЕРБ-София
© ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с младежите от ГЕРБ-София. Събитието се проведе тази вечер в Централата на ГЕРБ в столицата. На срещата присъстваха още председателят на МГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев и председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, съобщиха от пресцентъра на партията.

С младите хора Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обсъди актуалните политически теми. Той подчерта, че ГЕРБ е едно голямо семейство, което си е поставило цел да осигури просперитет на страната. „Ние имаме мисия, която е много по-голяма от поста на който и да било в партията“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той обърна внимание, че един политик в своите действия трябва да се води единствено от интереса на гражданите и да спазва буквата на закона. „Само така няма да имате никакви притеснения и ще знаете, че можете да излезете с достойнство от дадена ситуация“, каза още Цветанов и даде пример със себе си и вчерашната му пресконференция в Народното събрание, която продължи над 1 час и позволи на представителите на медиите да зададат всичките си въпроси. Зам.-председателят на ГЕРБ призова младежите да бъдат активни на предстоящите европейски и местни избори и сподели, че ГЕРБ има нужда от тяхната енергия и креативност. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посъветва младите хора никога да не забравят кое е най-важното нещо в живота, а именно – семейството и близките.

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев изтъкна нуждата младежите непрекъснато да обясняват на хората за успехите на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и така да се борят с фалшивите новини на политическите опоненти на ГЕРБ. „Една от опорните точки на БСП е, че нашата партия строи и модернизира единствено благодарение на европейските средства. На първо място – европейските средства не са даденост, те трябва да се заслужат, а за целта са нужни стабилност и прозрачност. Второ – БСП много бързо забравиха как при тяхното управление фондовете спираха. Трето – редица проекти в страната се осъществяват с изцяло държавни средства и това е възможно благодарение на отличната събираемост и добре работещата икономика. Когато ГЕРБ управлява, има резултати – магистрали, метро, заводи и др.“, посочи Георг Георгиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
872 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.03.29 | 07:00

7

И ТЕ ЛИ СА БАВНОРАЗВИВАЩИ КАТО НЕГО,ЧЕ МУ СЕ РАДВАТ ТОЛКОВА?

2019.03.29 | 00:36

6

vav kacestvoto si na kakav pravi sreshti cecko mai na predsedatel na grob a postavenoto lice daritkova e marionetka.

Киро

2019.03.28 | 23:54

5

Не ни занимавайте с тоя боклук

2019.03.28 | 22:31

4

Защо ли в този сайт е забранено да се пише не ласкаво за Цветанов,по какви причини се спират мненията на хората,дали затова,че сме на 111-то място по свобода на медиите или субсидиите са над всичко

каквото и да ви говори

2019.03.28 | 21:33

1

Да знете - няма да има за вас апартаменти с асансьор!

Тези които ще докопат нещо, отдавна са определени!

Вие сте и ще си останете шерпи!

Мислете, ако имате с какво, докато не сте се омазали!

БЪЛГАРИН

2019.03.28 | 22:15

3

и вие след няколко години ще имате асансьор в хола.

2019.03.28 | 21:44

2

Тия приебъци дето клюмат на столовете не са случайни. Захранени са с Хумана от Гроб...

Добави коментар

Водещи новини