ДПС: Управляващите нарушиха обещанията си

  • 04 март 2012 11:03

  • 1599
  • 6
ДПС: Управляващите нарушиха обещанията си
© Булфото

"И премиерът, и министрите са наясно, че скандалът с бонусите не е тривиален. Той е опасен за властта", заяви в интервю за БНР зам.-председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"За първи път се засяга морално-политически устои на управлението, засяга се и основната мотивация на избирателя", подчерта той. "Нарушиха обещанието, че ще управляват справедливо и тежестта на кризата ще се разпределя между всички, че няма да има богоизбрани, които ще получават бонуси. ГЕРБ дойде с ангажимента, че ще запълни дефицитите на справедливост, а стана ясно, че не го прави", заяви той.

Според Местан, обаче връщането на бонусите не е решение на проблема и отговор на въпроса знаели ли са министрите за разпореждането на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в условия на криза да не се раздават средства за материално стимулиране. "По-интересно е дали Борисов е знаел какво са вършили министрите", коментира той. "След като вече узна, ще поиска ли същата отговорност, която поиска от Нешева за нейните бонуси", попита в заключение Местан.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1599 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Бял Полуовес

2012.03.07 | 19:14

6
От дясната ръка на хидроинженера това са почти библейски думи.
dido

2012.03.07 | 19:13

5
а защо предишните правителства не върнат бонусите си след като при тях държавния ни дълг нарастна. може да не сме били в криза привидно защото сме взимали заеми за да мажем очите на хората. специално пък за дпс да не говорим. цяла европа каза че те такова животно нема никъде. всички пари от европа минаваха през тях и те крадоха крадоха докато принудиха западняците да ни ги спрат. западните издания излезнаха със статии че не може една партия да държи всички министерства които получават пари от европа но всичко мина тихомълком. сега лаят и за субсидии за тютюн . какви са тия субсидии на нещо което искаме да забраним. това е пълна идиотщина. все едно да дадеш пари на наркобарон за това че няма по какъв друг начин да си ги изкара. от една страна да го гониш че те трови от друга страна да му плащаш за да живее

2012.03.07 | 19:13

4
Вие от Герб всички ли сте малоумни? Те си раздаваха бонуси и загубиха изборите. Дебилите на Тиквата дойдоха на власт с обещание това да спре. Спря ли? Какво трябва да се случи с тях на следващите избори? Онези поне оставиха над 7,5 млрд фискален резерв. Тези и него изхарчиха. Яйцата станаха на цената на пържолите. Ако сте достатъчно малоумни, че да не видите и това, изберете си го пак и мрете от глад.
иво- рз

2012.03.07 | 19:12

3
Мъжката говорителка на Доган, вместо да коментира действията на Борисов, да каже дали хидроинжинера ще върне хонорара си.
e

2012.03.05 | 22:25

2
Българи,някога ДПС бе създадено от БСП в разрез с конституцията и залагайки етничекия мир/ЗАЩОТО ТОВА БЕ НАЙ-СИЛНИЯ ЗАЛОГ и доказано от историята на карта,за гарантиране на политически АБВ-суверинитет и евентоални "изненади" по време на избори.Генно модифицирания Сакскобурготски бе доведен от Структори за ново лице/тогава и разширявайки разнобразието от ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ АБВ-ПРЕДЛОЖЕНИЯ !!!!! Колко различен е Борисов,при положение, на следване на "праволинейната" политика провеждана от него .Все пак го издигна Сакскобурготски и Румен Петков. Що ли му трябваше да представя ПОСТАНОВКИТЕ на "конфликт" с Станишев относно сагата тогава с "софиските боклуци" после "конфликтите" с Първанов и всичките ТЕАТРАЛНИ от типа БАРБЕКЮТО на Доган и Генералските борисови вариации на Гоцевото.

2012.03.05 | 02:35

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини