Станишев: Темата с имотните сделки на управляващите едва ли ще приключи скоро

  • 29 март 2019 11:13

  • 728
  • 6
Станишев: Темата с имотните сделки на управляващите едва ли ще приключи скоро
©

Темата с имотните сделки на управляващите едва ли ще приключи скоро. Тя ще има своя отзвук и продължение.

Това каза пред журналисти президентът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на преди дискусията „Избори за Европейски парламент – България и ЕС след 2019 г.“.  „На европейските избори БСП трябва да покаже ясно европейско лице като политика и силна листа“, заяви той. Попитан има ли битка между него и лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, той отговори: „Не, аз не водя битки в БСП. Срещу мен са се водили и се водят понякога, но аз вътрешни битки в БСП не водя никога, защото знам, че хората в БСП очакват, особено преди избори, единство, успокояване, самочувствие на партията“. На въпрос дали е получавал покана да участва в други партии в социалистическото семейство, той отговори: „Не, това не е практика в нашето семейство, защото това са на първо място националните листи. Имаше единна идея в ЕП да има транснационалналиста, но тя не беше приета“, добави Станишев.

Попитан дали решението за подаване на оставки заради темата с имотните сделки на част от управляващите е правилно , той отговори: „Това беше неизбежно решение при обществения отзвук, който се получи и той беше съвсем закономерен, защото хората негодуват. Едва ли ще приключи той ще има своя отзвук и продължение, но аз имам едно опасение. Ние отиваме на европейски избори, ако кампанията се превърне само във взаимни обвинения, хората могат да се отвратят и да не излязат да гласуват, а това винаги работи в полза на управляващи като ГЕРБ, които имат желязна машина“, категоричен беше Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, цитиран от радио Фокус.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
728 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Данъкоплатец

2019.03.29 | 14:10

6

Духай, бе педераст! От злоба са ти се изкривили и мъничките мошенически очички, педал долен! на боклука червен паразит!

Избирател

2019.03.29 | 14:08

5

Дааа, Сергейчо, сега сте вие, червените крадци наред! Искаме сега да знаеме вие какви апартаменти и на какви цени ги имате и то от времето на УБО! След това разграбените фирми и предприятия от народа като Техноимпекс, Булгартабак, Тецовете, КТБ, Офшорни фирми, и .т.н. и т.н.! Айде сега да ви видиме вас "светците" от БСП!

българин

2019.03.29 | 13:49

4

абе умник гюро,кажи в коя партия няма бивши комунисти които от червени станаха сини,бели ,жълти и другите цветове на дъгата....гьотверени дупедавци,фурнад.лопати и тем подобни...утре същите откъдето духат ветровете пак ще си свалят гащите и ще преминат другаде....

2019.03.29 | 12:24

3

Безрадостно украйнско същество да си гледа хохегера и Импекса БСП Оод!!!НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО И НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН,драги ми безроднико

Умник Гюро

2019.03.29 | 12:06

2

Само терористична партия като БКП/БСП може да издигне престъпник за лидер на своята изборна листа. Комунистите нямат избор: те всички до един са престъпници. От ръцете им капе кръвта на стотиците хиляди избити от тях невинни българи между 1917 - 1989г. Те продължават геноцида над българския народ и до днес чрез фирмите си и ограбването на България. Те също са сатанисти и национални предатели, обслужващи имперските интереси на Русия.

сакюз ми!

2019.03.29 | 11:53

1

ТОЗИ ли говори за крадене?!?!???!!?!??!?!?!?!?

Добави коментар

Водещи новини