Павел Шопов: ГЕРБ не ни искат подкрепата

  • 08 юни 2011 18:34

  • 1104
  • 0
Павел Шопов: ГЕРБ не ни искат подкрепата
© Интернет

Тоа каза Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година , зам.-председателят на НС, депутат от "Атака" в предаването на Нова телевизиа "Часът на Милен Цветков".

Подкрепяхме ГЕРБ във всички добри дела, които правеха до този момент. Но те повече не желаят нашата подкрепа и има няколко сигнала. Още от момента, когато Анастас Анастасов заяви, че пътищата ни се разделят. Последваха изказвания от страна на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който се върна от Европа и ни заклейми във връзка със случилото се пред джамията в София. Най-срамният сигнал беше декларация на цялото НС, внесена от Иван Костов, при отсъствие на членовете на "Атака" – по повод инцидента на магистрала "Тракия" с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, коментира още той.

Отношението ни към властта ще е на принципа "мера според мера". Когато пожелае, "Атака може да е опозиция, каквато никой не е виждал, обобщи Шопов.

Последвайте канала на

1104 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини