Джамбазки е патрон и домакин на Международна среща на консерваторите в София

  • 07 март 2019 11:44

  • 290
  • 2
Джамбазки е патрон и домакин на Международна среща на консерваторите в София
© Булфото (архив)

Евродепутатът Ангел Джамбазки е патрон и домакин на Международна среща на консерваторите в София, съобщиха от пресцентъра на ВМРО. Събитието е част от календара на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа /АКРЕ/. Тази година то ще се състои на 9 март от 14.30 часа в Централния военен клуб в София.

Темата, която ще дискутират консерваторите е "Бъдещето на Европа: Традиционализъм, християнски ценности, патриотизъм" . 

Гости ще бъдат представители от АКРЕ и Европейските консерватори и реформисти. От българска страна ще участват Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, министър на отбраната и председател на ВМРО, Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе, министър на околната среда и водите, Георги Харизанов - Институт за дясна политика и др. 

От ВМРО припомнят, че именно евродепутатът Ангел Джамбазки, заедно с Искрен Веселинов, заместник-председател на ВМРО и Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе са създатели на харта от седем стълба, които да положат основите на "Новата Европа - Европа на отечествата и нациите". 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
290 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Георги

2019.03.07 | 18:35

2

Джамбазки е един от малкото, които заслужават международно признание.

вуйчо

2019.03.07 | 11:50

1

Оти пак лъжете?Домакин е Бареков.

Добави коментар

Водещи новини