Пакет "Мобилност" и българите зад граница са основните приоритети на Ангел Джамбазки

  • 22 март 2019 15:58

  • 903
  • 3
©

Моята работа ще я оценяват избирателите и данъкоплатците. Не мога да си давам сам оценка на работата. Ние полагахме дължимата грижа и усилия, но оценката е винаги на суверена.

Това каза пред камерата на Novini.bg евродепутатът Ангел Джамбазки в отговор на въпрос как оценява работата си в европейския парламент. "Винаги може повече. Имаше неща, които изтървахме или можеше да бъдем по активни, но разбира се по важните теми, които засягат пряко идеите и идеологията на моята организация ВМРО, като признаването и защитата на националните интереси и защитата на българските общности зад граница, се справихме добре", допълни Джамбазки.

"По отношение на защитата на интересите на българските граждани в областта на икономиката, като пакета "Макрон", битката продължава. С гласовете на евродепутатите в понеделник ще се опитаме да изкараме пакета от гласуване. Ако не успеем, в сряда на 27 март организираме протест в Страсбург. Това решение застрашава 17% от българската икономика, така че ще се борим. Ако бъда избран отново за депутат в следващия европарламент, първата битка за съжаление отново ще бъде пакета "Мобилност". Не трябва да допуснем да бъдат ощетени и превърнати в емигранти половин милион българи", категоричен бе Джамбазки.

"Продължаваме защитата нашите български общности зад граница. Активно ще работим за признаването на българската общност в Косово, защото завършва цялото българско етническо землище. Ще продължим да работим с братска Република Македония. Аз не мога да си изкривя езика и да я наричам Северна, Горна, Долна. За мен Македония е една и е братска. Не забравям и българската общност в окупираното българско Беломорие. Там, ако се разходите, ще видите, че хората говорят на български. Няма причина гърци да говорят на български. Гърците са окупатори и там. Продължаваме битката за всички българи зад граница", завърши Джамбазки.

 

Последвайте канала на

Галя Георгиева
903 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2019.03.22 | 19:16

3

Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe

коко

2019.03.22 | 19:14

2

ако и вършеше нещо толкова колкото говореше...

2019.03.22 | 16:01

1

Tova leke like?...

Добави коментар

Водещи новини