Цветанов: Президентът и БСП да спрат да тиражират фалшиви новини. Радев се превръща в Мадуро

  • 06 март 2019 10:54

  • 4183
  • 44
Цветанов: Президентът и БСП да спрат да тиражират фалшиви новини. Радев се превръща в Мадуро
©

Всеки път, когато става въпрос за Изборния кодекс, има политическо противопоставяне. Някои партии непрекъснато обясняват, че промените в Изборния кодекс целят да се спечелят служебно изборите. Това е добра защитна теза за загубата на изборите от тези партии.

Това заяви от трибуната на парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на дебатите за наложеното президентско вето върху промените в Изборния кодекс. "Днес БСП отново ги няма в зала и те играят ва банк. Отказват да участват в дебатите за наложено вето. Те не спират да тиражират неистини в публичното пространството. Те няма да загубят изборите заради Изборния кодекс, а защото нямат реално какво да предложат на избирателите. За съжаление в тези неистини активно се включва и президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Той твърди, че има проблеми в изборното законодателство. Говори, че лиспата на машинно гласуване не гарантира честни избори, но казва, че на президентските избори, когато той спечели, имаше само 5 000 машини за гласуване. Нечестни ли бяха изборите тогава? Трябва да се спре и с тиражирането на лъжи за ЦИК. Този състав на ЦИК е избран от БСП. Ние тогава не казахме нищо и спечелихме изборите с 11%. Не трябва да забравяме и "Костинброд". Това беше един сценарий, за да се гарантира служебна победа на БСП. Денят за размисъл тогава беше опорочен по един много тежък начин. "Костинброд" и така нареченият "държавен преврат" беше тиражиран във всички медии. Тогава българският народ отново не се подведе и даде гласа си за ГЕРБ. 2016 година президентът Радев призна изборите за честни и ние също не коментирахме темата. 2017 година на предсрфочните избори, организирани от служебното правителство на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и ЦИК, избрана от БСП, ние отново спечелихме", даде пример Цветанов.

"Искам да кажа на колегите от БСП да спрат да правят политика на базата на фалшивите новини. Искам да поздравя председателя на ВАС, който ясно обяви, че актовете на ЦИК могат да се обжалват. Това беше поредното неверно твърдения, което БСП не спира да тиражира. Съдебният контрол го има и на първа инстанция вече има тричленен състав, който ще може да гарантира честността на разглеждането на жалбите. Президентът и БСП не спряха с фалшивите твърдения, че няма съдебен контрол. Такъв контрол има. Президентът и президентската институция се превърнаха в говорител на БСП. Те останаха единствените говорители, защото БСП спряха да идват в парламента и се лишиха от възможността да защитават мнението си тук. Тези неща трябваше да бъдат дебатирани от представителите на президента и БСП. За съжаление не чухме нищо от тях. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се превърна в неформален лидер на БСП и неговите съветници е нормално да вземат риториката на тази партия", категоричен беше той.

"Трябва да спрем и със спекулациите за преференциите. Някои се притесняват от мажоритарно участие. Аз мога да се похваля, че 2009 година бях избран мажоритарно. Няма нищо страшно, просто имаме по-големи задължения към избирателите си. БСП лъжат, че с увеличаването на праговете за преференции се нарушават правата на избирателите. Те са против мажоритарния вот и ясно са го показали. Аз съжалявам, че БСП ги няма. Сигурен съм, че много колеги от БСП биха искали да са тук и да дебатират, но недемократичното управление на партията им, диктатурата, която налага Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, не им позволява. Аз съм сигурен, че избирателите на БСП не искат това да се случва. Аз съм сигурен, че членовете и симпатизантите на БСП не искат България да се превръща във Венецуела. Те не искат да виждат в лицето на Румен Рудев българския Николас Мадуро, но точно това се случва. Това са причините ние от ГЕРБ да отхвърлим ветото на президента", завърши Цветанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4183 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
данъкоплатец

2019.03.06 | 11:22

1

Боже,защо нас наказваш,а не Него!?

2019.03.06 | 15:00

38

Ами защото гласувате за безбожниците от БКП...

2019.03.06 | 11:33

2

С погрешните си решения тоя неадекват Борисов нанесе милиардни загуби на България ! Той е главния виновник за мизерния живот на българина , за това че вече десетилетие България е най - бедната държава в Европа , за това че деградацията у нас е повсеместна ! ГЕРБ трябва да бъде изметена и осъдена като престъпна група !

2019.03.06 | 11:40

3

Мръсник

И Мадуро, и Радев са достойни хора,

2019.03.06 | 11:43

4

а ти, седесарски маймуняк, кой си - подсъдим по Наказателния кодекс с недоказана вина поради измиране на свидетелите. Ти, Цветанов, си престъпник, от Балкански мащаб.

2019.03.06 | 11:44

5

Да го натегля на майка ти в пут*ата комунистически трол долен

Сашо Милер, шеф на Газпром:

2019.03.06 | 11:45

6

"Няма да има газ за България по Турски поток".
Сега ви се иба мамата, седесарски xyeглав дръвник, няма ли газ - спират болници, училища, предприятия, студ и мор през зимата, високи цени. Тоя път няма да дсе измъкнеш Цветанов.

Синът на здравния мутро-министър

2019.03.06 | 11:48

7

с 15 000 заплата в частна болница. Полуидиотът Цветанов с 12 600 заплата без командировките като шеф на седесарско-парламентарна разбойническа група. Ето защо пищят сините пyтки когато им извадят мръсотиите публично.

2019.03.06 | 11:50

8

Тоя глупак се появи !! Къде се беше покрил и мълчеше за посещението на Медведев

Огнян

2019.03.06 | 11:51

9

Цвърцко не се напъвай и три живота да живееш не можеш да настигнеш Президента по морал и интелект.

2019.03.06 | 12:35

28

Морал у Радев??? - парясник с любовница на служба и заплата при него.

k

2019.03.06 | 12:09

19

Не може да прати бивш шеф на нещо си, сегашен номенклатурен БСПар да прикрие татко му на кръговото ли? Това ли е морал?

2019.03.06 | 11:52

10

Истината е една и тя се знае вече и от децата , че тия се насират от страх . Паднат ли директно в Белене .

2019.03.06 | 11:54

11

Борисов и Цветанов са политически извратеняци ! ГЕРБ е организирана престъпна група на бивши червени мутромилиционери ! Затова ЕК ни слага на първо място по корупцияв Евросъюза ! Темида у нас не само е сляпа , но е и с извадени очи !

k

2019.03.06 | 12:07

17

За разлика от червените крадци и приватизатори ли? Или от рязаните с вожд съден за терористичен акт? Или марешки, разследван за няша, дефинирани като рекет? Или патрЕотите, част от които взимат заплати в рубли? За кой точно си?

Добави коментар

Водещи новини