Караянчева подари мартеница на Медведев. Двамата поднесоха венец на паметника на Цар Освободител

  • 05 март 2019 09:56

  • 764
  • 2
Караянчева подари мартеница на Медведев. Двамата поднесоха венец на паметника на Цар Освободител
© Народно събрание

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на посрещна в сградата на Народното събрание руския премиер Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега.

Още в началото на срещата им, тя му подари мартеница.

Развитието на парламентарните връзки между България и Русия е от важно значение за нашите две страни. Това беше общото мнение, изразено на срещата на председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и министър-председателя на Руската федерация Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега. Руският премиер е на официално посещение в България по покана на министър-председателя Бойко Борисов.

Радвам се, че през изминалата година отношенията между парламентите на България и Русия се задълбочиха, подчерта Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя уточни, че Групата за приятелство България – Русия е най-голямата в Народното събрание и това е показателно за значението, което народните представители имат към развитието на двустранните отношения с Русия.

Българският парламент е с много дълга история, сега ние отбелязваме 140 години от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция,  посочи председателят на Народното събрание и добави, че това е същият период, от който датират и дипломатическите отношения между България и Русия.

Министър-председателят на Руската федерация Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега поздрави председателя на Народното събрание с годишнината от Освобождението на България и посочи важността на отбелязването на 140 години от установяване на дипломатически отношения между България и Русия. Трябва да признаем, че паузата във взаимодействието между нашите парламенти беше сериозна, но можем да я поправим, подчерта Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега. Той добави, че връзките между парламентите са много важни особено, когато става дума за страни като България и Русия. Нужно е да укрепим взаимодействието между парламентите на двете страни, посочи руският премиер.

Активизирането на отношенията ни и на проектите зависи от нашите две страни, подчерта министър-председателят на Руската федерация. Пред нас се откриват нови възможности и се надявам, че нашите страни ще се възползват от тях, добави той. Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега отбеляза важността на законодателната подкрепа за съвместните проекти на България и Русия.

Имаме какво да направим за развитието на нашите отношения и в икономически, и в образователен, и в културен план, подчерта председателят на Народното събрание. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изрази задоволство от продължаване на работата на Междуправителствената комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество. Народните представители от различните парламентарни комисии могат да бъдат полезни в нейната работа, за да се придвижват по-бързо необходимите законодателните промени, подчерта тя.

 

След срещата двамата поднесоха венец на паметника на Цар Освободител на площад „Народно събрание”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
764 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lefebvre

2019.03.05 | 10:27

1

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук......>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

2019.03.05 | 10:59

2

Връщам си думите на зад за кара янчева ОБИЧАМ ТЕ ЦВЕТА ЛУБОВ МОЙ ЦЕЛУВКИИИ

Добави коментар

Водещи новини