Цвета Караянчева ще се срещне с Дмитрий Медведев

  • 05 март 2019 07:16

  • 302
  • 1
Цвета Караянчева ще се срещне с Дмитрий Медведев
© Народно събрание (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще се срещне с министър-председателя на Руската федерация Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега.

Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. Разговорът ще се проведе от 9.45 часа в парламента. Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега е на официално посещение в България по покана на българския премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. След срещата ще бъдат поднесени цветя на паметника на Цар Освободител на площад „Народно събрание”.

По-късно министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и председателят на правителството на Руската федерация Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега ще открият Българо-руски бизнес форум в областта на туризма.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
302 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2019.03.05 | 12:09

1

Нямате работа тук, руски разбойници... Русия е враг номер 1 на Велика България.

Добави коментар

Водещи новини