Цвета Караянчева връчи голямата награда в отборната надпревара на турнира по стрелба "8 март"

  • 07 март 2019 10:38

  • 412
  • 1
Цвета Караянчева връчи голямата награда в отборната надпревара на турнира по стрелба "8 март"
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи голямата награда на победителките в отборната надпревара на турнира по стрелба "8-ми март" за жени, служители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на отбраната и службите за сигурност, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Церемонията за награждаване на призьорките беше в Централния военен клуб.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави всички участнички в състезанието. Вие сте избрани да служите на държавата в отбраната и сигурността и съм сигурна, че се справяте не по-зле от Вашите колеги със своите знания и умения, отбеляза още председателят на Народното събрание.

В навечерието на 8 март тя им пожела да бъдат здрави, да имат пролетно настроение, хладен ум и пламенно сърце, да бъдат смели и усмихнати и да изпълняват своите задължения със същия характер, кураж и сила, както и досега.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
412 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FBNMK

2019.03.07 | 11:21

1

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с времето.

повече тук......>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Добави коментар

Водещи новини