Валери Симеонов: Коалицията „Обединени патриоти“ ще продължи да е във висящ развод

  • 20 февруари 2019 21:10

  • 1927
  • 4
Валери Симеонов: Коалицията „Обединени патриоти“ ще продължи да е във висящ развод
© Булфото (архив)

Коалицията „Обединени патриоти“ ще продължи да е във висящ развод, докато това не влезе в остър разрез с разбиранията и програмата на НФСБ. Това каза за „Фокус“ депутатът от ОП и лидер на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Той добави, че вероятно това време наближава.

Симеонов каза, че е завел дела срещу членове на ПП „Атака“ за уронване на престижа му, както личен, така и партиен. Симеонов каза, че до момента не си е позволил да обижда лидера на „Атака“ и няма да го прави, защото това е под политическия му морал. "Лошо е, че ударите, които НФСБ получава, са от коалиционен партньор, а не от опозиционна партия".

Той коментира предложението на вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността за вътрешни избори. „Какво значи вътрешни избори? Как ще стане тази работа? Помните ли как започва провала на СДС? За тези, които не помнят ще го направя. Беше точно с такива вътрешни избори, които прерастнаха в сблъсъци по места, в провинцията и до физическа агресия. В крайна сметка това ожесточение и желание да се пласираш на всяка цена, воден от нечистоплътни амбиции на партийни Бай Ганьовци, доведе до тоталното разцепление на СДС“, посочи той. Според Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 едва ли това е целта на Каракачанов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1927 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.02.21 | 07:57

4

ОП - ОБЕДИНЕНИ ПОМИЯРИ

Мария

2019.02.21 | 03:49

3

Искам да намеря мъж за секс.
Момиче, на 26 години. Напиши ми - xxxsingle.xyz/justina

Еретика

2019.02.20 | 23:12

2

А бе този бутански циганин от Бургас до кога ще цапа земята с неговите изцепки.Но наглоста няма край ама неговата е без край.Знае се че синът му е наркоман ама не все акъл раздава без да го има.

2019.02.20 | 21:48

1

Като свършат парите развода ще се финализира !

Добави коментар

Водещи новини