Цветан Цветанов разговаря с д-р Герхард Валерс от Фондация “Конрад Аденауер”

  • 21 февруари 2019 11:26

  • 187
  • 2
 Цветан Цветанов разговаря с д-р Герхард Валерс от Фондация “Конрад Аденауер”
©

Председателят на ПГ ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с д-р Герхард Валерс, заместник главен секретар и ръководител на Отдела за европейско и международно сътрудничество на Фондация “Конрад Аденауер”. Валерс е на посещение в София по повод 25-тата годишнина от откриването на представителство на фондацията у нас. В срещата участва и Торстен Гайслер, ръководител на бюрото на фондацията в България.

Д-р Герхард Валерс подчерта, че с годините ГЕРБ се е доказала като важен партньор и решаващ фактор за запазване на политическата стабилност, както и за поддържане на евроатлантически курс за развитие на страната. Отговорното поведение на ГЕРБ като системна партия и предсказуем партньор, на който може да се разчита от страна на международните ни партньори в ЕС и НАТО, са допринесли за запазване и развиване на демокрацията в България, подчерта Валерс.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на свой ред благодари за активната работа на фондацията и нейния представител в България в лицето на Тортен Гайслер за утвърждаване и популяризиране на общите европейски ценности. Цветанов запозна д-р Валерс с политическата ситуация в страната, като бяха обсъдени и предстоящите европейски избори. Двамата се обединиха около идеята, че тези избори ще са ключови за бъдещето на Европа и затова трябва решително да се противодейства на опитите за изкривяване на изборните резултати и общественото мнение чрез инструментите на хибридната война, особено фалшивите новини, от страна на Русия. Цветанов подчерта, че особено в страни като България е важно да се покаже на гражданите какво е постигнато с европейската подкрепа и солидарност, защото именно чрез тях устойчиво се повишава стандарта на живот, строят се детски градини и училища, изгражда се инфраструктура, която е жизнено важна за привличането на инвеститори и откриването на нови работни места.

Цветанов и Валерс обсъдиха и планираните съвместни проекти между Сдружение ГЕРБ и фондацията за 2019-та година. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отбеляза, че двете организации работят изключително добре, включително и с Центъра за европейски изследвания "Вилфрид Мартенс" като вече има установени формати, които биват организирани традиционно всяка година.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
187 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
асд

2019.02.21 | 11:53

2

тоя ходи да се моли да го праскат в джендърското отверстие да го пълнят с евроатлантически ценноти. като се върне и прелива от тях.

Цецко

2019.02.21 | 11:49

1

Тоя път не би път да ходиш по света на обучение.Дойдоха ти на крака да ти наливат акъл.Не ти ли омръзна от закуски молитвени-на кого и за какво се молиш ти си знаеш-ядеш по чужбина и бързаш да се прибереш да се изходиш в родината.Така и Тодор Живков не се е мазнил на руснаците както ти на янките.Ти умора нямаш,бе човек.И все усмихнат-явно ти харесва.Явно са вкусни евроатлантическите ценности.Ти си истинският обединител на нацията-обедини всички срещу лакейството си

Добави коментар

Водещи новини