Цветанов: Не е нормално в процедура за българско гражданство да не изискваме данни за семейството

  • 20 февруари 2019 15:29

  • 1050
  • 3
Цветанов: Не е нормално в процедура за българско гражданство да не изискваме данни за семейството
© Булфото (архив)

Не е нормално в процедура за българско гражданство да не изискваме данни за семейството на кандидата, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на съвместно заседание на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и обществен ред, и за контрол над службите във връзка с придобитото и впоследствие отнето българско гражданство на руския бизнесмен Сергей Андониев.

„Каква е потенциалната заплаха за руско влияние в България? Има ли заплаха граждани да се възползват от либералния законодателен пакет за придобиване на българско гражданство, което да урони престижа на страната ни?“, попита Цветанов. „Трябва да гарантираме и да не допускаме уронване на престижа на България“, заяви Цветан Цветанов. Той подчерта, че трябва да се помисли за законодателни промени, свързани с процедурата по придобиване на българско гражданство. Цветанов попита още защо не е отнето българското гражданство и на съпругата на Сергей Андониев.

„Водещ по процедурата е Министерството на правосъдието. Може би бихме могли да подобрим вътрешната нормативна уредба, за да постигнем по-голяма пълнота и гъвкаво използване на законодателството“, отговори председателят на ДАНС Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”,. „Ние за българските граждани изискваме всичко, а в един момент сме оставили прозорец, в който всеки може да си кандидатства и да си пише само за себе си“, допълни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1050 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
XXXXX

2019.02.21 | 00:28

3

Тоя Цветанов , има поглед все едно е отровен от гъби.
ХА ХА ХА

ФФФФФФФФФФФФФФФФФ

2019.02.20 | 20:31

1

ФИЗКУЛТУРНИК КВО ДА ГО ПРАИШ!

Алоооо

2019.02.20 | 23:28

2

ФФФФФФФ,защо си толкова прост,КВО ДА ТА ПРАИМ ?!?!

Добави коментар

Водещи новини