Младен Маринов се срещна със Сюлейман Сойлу

  • 21 февруари 2019 10:25

  • 259
  • 0
Младен Маринов се срещна със Сюлейман Сойлу
© МВР

Министрите Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и Сюлейман Сойлу дадоха висока оценка на постигнатото двустранно сътрудничество в борбата с престъпността и в опазването на границите. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Министър Сюлейман Сойлу отправи специална благодарност за участието на министър Маринов в Конференцията на Будапещенския процес и подкрепата на нейните цели. Двамата министри отново дадоха висока оценка на сътрудничеството в борбата с престъпността и в опазването на границите.

Министър Маринов сподели, че редовно запознава партньорите министри от ЕС с постиженията на отличното сътрудничество с турските власти в областта на охрана на границите и противодействието на трафика на наркотици.

Двамата потвърдиха своята договореност за развитието на сътрудничеството между жандармериите и пътните полиции на двете страни и очертаха възможностите за взаимодействие в областта на киберсигурността и в други области от взаимен интерес. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
259 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини