Румен Радев отива в Швейцария

  • 20 февруари 2019 16:53

  • 1532
  • 5
Румен Радев отива в Швейцария
© Булфото (архив)

На 21 и 22 февруари 2019 г. държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде на официално посещение в Конфедерация Швейцария по покана на федералния президент Ули Маурер, съобщиха от президентския прессекретариат.

Възможностите за насърчаване на търговско-икономическото и инвестиционно сътрудничество, партньорството на двете държави в сферата на образованието и науката, сътрудничеството в областта на  отбраната и сигурността, миграцията и други въпроси от дневния ред на двустранните отношения, ще бъдат сред темите, които българският държавен глава ще обсъди по време на срещите си в Берн.

Българският държавен глава ще бъде посрещнат с официална церемония от швейцарския си колега Ули Маурер във военно-въздушна база "Мейринген". Двамата президенти ще ръководят пленарните разговори между официалните делегации на България и Швейцария, след което ще дадат съвместна пресконференция.

Във военно-въздушна база "Мейринген" Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Ули Маурер ще наблюдават учение "Alpha Scramble" - бърза реакция за излитане със самолети F/A18, в случай на аларма за нарушение на въздушното пространство на страната.

В сградата на българското посолство в Берн, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще разговаря с наши сънародници, които живеят и работят в Швейцария.

По време на официалната визита българският държавен глава ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1532 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ббн

2019.02.21 | 09:47

5

хич да не се връща.... и уруспията също

Умник Гюро

2019.02.20 | 23:19

4

Точното описание е: Фатмака Радев под пряката опека и по настояване на своя бодигард Деси ще се разходи до Швейцария, за да покара ски. По пътя ще посети няколко банки по неизвестни причини... А между другото е поканен неформално и на чай от федералния президент на Швейцария, където ще бъдат обсъдени финансовите инвестиции за втори лифт на швейцарски фирми в Банско! Толкова за националния предател.

уточнение

2019.02.20 | 17:38

3

Не бе ,не сте рзбрали - Радев не отива в Швейцария ,кто Президент на РБ ,а отива като търговски представител на "Грипен" и на учението ще се опита да предложи на швейцарците да заменят F-18 с "Грипен"-и (като изтъкне и изключително голямата комисионна ,която дават шведите) !

2019.02.20 | 17:15

2

Нека да види свят , а света да види болшевишки звяр

бла бла

2019.02.20 | 17:11

1

....нашия ще обясни ли на швейцарския , че F18 - ките за нищо не стават , а трябвало да си купят Су или МиГ ...:)))))) ....и въобще кво дири в пропадналата Западна Европа ами не хваща пътя за Урал ( люлката на цивилизацията ) :)

Добави коментар

Водещи новини