Волен Сидеров: Ще изслушваме всеки министър за изпълнението на управленската програма

  • 19 февруари 2019 19:45

  • 749
  • 4
Волен Сидеров: Ще изслушваме всеки министър за изпълнението на управленската програма
© Булфото (архив)

Коалиционният съвет взе решение да бъде изслушван в парламента всеки министър за изпълнението на управленската програма. Това каза пред „Фокус“ председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на ПП „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Освен изслушване, на министрите ще им бъдат задавани и въпроси. Процедурата ще се прави за първи път в българския парламент и изслушването няма да се случва в петъчния парламентарен контрол, обясни той.

„Министрите да се отчитат за това какво вършат. Всички камери, микрофони и диктофони са в парламента, а в министерствата, където е реалната власт и където се разпределят пари, обществени поръчки и прочее, медиите имат ограничен достъп. Сега това ще се промени, защото ще викаме всички министри на изслушване и те кажат какво са направили и какво предлагат да се направи. Това ще се обсъжда, дискутира и гласува. Това е съвсем нов момент в парламентарната практика“, обясни той.

Според Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа това е добре на фона на опитите на БСП да направят парламентарна криза. По думите му до такава няма да се стигне.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
749 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.02.20 | 05:30

4

КАКВО ЩЕ СЛУШАШ БЕ ПРЕДАТЕЛ?И БЕЗ ТОВА ПРАВИШ КАКВОТО ТИ НАРЕДЯТ ОТ ШАЙКАТА.НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ ДАМ ГЛАСА ЗА ВАС ,НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ.

2019.02.19 | 21:42

3

Ква програма кви пет лева единствената програма на Герб е увеличение на цените а заплатите на едно ниво

Мария

2019.02.19 | 21:39

2

Търся зрители на моя стриптийз - xxxsingle.xyz/maria
Момиче, на 26 години

101

2019.02.19 | 21:15

1

Господин Сидеров аз знам че вие сте умен човек но не знам дали осъзнавате че след 5 месеца ще има предсрочни парламентарни избори от които крайният резултат ще една нова управленска коалиция между ГЕРБ и ДПС това е пределно ясно дори самата БСП подтиква цялата история към към коалицията коалицията ясна така както днеска всички депутати от ГЕРБ и членове във всеки един град под нас еха Венци и цветя на този велик човек апостола на свободата Васил Иванов Кунчев така както Бойко Борисов отиде и поднесе Венци на паметника на Васил Левски в София ето така ще бъде и коалицията герб ДПС и поробителят пак ще е на власт

Добави коментар

Водещи новини