ГЕРБ и ОП гарантираха кворума в НС. Цветанов също обеща още по-високи заплати от 2020 г.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г събра на Коалиционен съвет в Министерски съвет ГЕРБ и „Обединени патриоти“, за да обсъдят кворума в Народното събрание.

След края на съвета брифинг дадоха Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, председател на ПГ на ГЕРБ, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, лидер на „Атака“ и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, предаде репортер на Novini.bg.

"Парламентаризмът няма алтернатива. Да отсъстваш от парламента не е добре. Ще покажем, че сме управляваща коалиция, която ще изпълни мандата, независимо от изборната година, в която влязохме. Имаме много неща да вършим по отношение на доходи, на пенсии", заяви Сидеров.

„С кворума няма да има проблем, с присъствието в залата няма да има проблем. Напротив, предвиждаме по-бързо внасяне на някои законопроекти“, добави Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Каракачанов от своя страна заяви, че действително коалиционният съвет не се е събирал няколко седмици. "Затягаме дисциплината. Няма да разчитаме на БСП, които си играят на иде ми – дойде ми. Българският народ е изпратил всички в парламента, за да работят", заяви вицепремиерът.

"Аз също искам да се присъединя към казаното от колегите. Имаме да изпълняваме програмата и се справяме успешно ", каза и Цветанов. Той напомни, че заради добрата събираемост от следващата година ще има нова възможност за увеличаване на доходите с 10%. „Всичко това показва, че управленската програма се изпълнява“, добави Цветанов.

Относно кворума в парламента, председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че заради отсъствието на БСП, ще трябва да се ограничат други дейности на депутатите, като участие в комисии, сесии на ОССЕ и други.

Във връзка с промените в Изборния кодекс, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че промените в изборното законодателство не се правят заради капризите на БСП, а заради обществения интерес. „Самата БСП по начина, по който прави политиката си се дистанцира от реалния парламентаризъм. Не знам дали БСП ще участва въобще в следващи парламентарни избори, защото така няма как да се прави политика, няма как да се защитава обществото“, каза той.

„Благодаря на колегите ми, че всички се отнасяме дисциплинирано към отговорностите, които имаме и изпълняваме управленската си програма", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на партиите от Обединените патриоти.

„Не е нормално омразата да носи политически дивиденти. Не ултимативно трябва да се защитават позиции, както прави БСП“, добави Цветанов.

На брифинга Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността съобщи, че изразява и мнението на ВМРО, което гласи, че трите партии трябва да се явят заедно на евроизборите. Ако това не се случи обаче, отношението им и позицията им кум управлението няма да се промени, обясни той.

Министърът коментира и концепцията му за ромите. „Очаквам от ресорните – образование, социална политика, вътрешни работи конкретни предложения по тезите в концепцията. След което всичко ще бъде обобщено“, коментира Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Коментари

 1. 2019.02.19 | 16:55

  Забравят, забравяяяяяят !!!! КОЙ НЕ ВЛИЗАШЕ В ПАРЛАМЕНТА само по причина, че не можа да формира правителство????? Освен пари за протести какви алтернативи предлагаха тогава? И КОЙ в първия си мандат не индексиране пенсии и заплати в нарушение на закона !? Айде пак да си ги изберем на следващите избори! Да са ни живи и здрави!!! Колкото до ОП - нали щяха да правят минималната пенсия 300 лв.? И те да са ни живи и здрави!!!

 2. 2019.02.19 | 13:43

  2020 кой остане,обещавайки!

  1. 2019.02.19 | 16:09

   Наглоста няма край.Е какво ви обеща ОЛИГОФРЕНЪТ Цветан Цвеганов.Хаиде стига от къде ще му останат пари.Нали е купил доста апартаменти.ЛЪЖЕ.Останали са пари за заплати.Не не е вярно.ЛЪЖЕ.

 3. 2019.02.19 | 14:22

  ТУРКОФИЛИ-ОСМАНОФИЛИ ТУК

 4. 2019.02.19 | 13:56

  Ненормален долен боклук ти си ненормалник ще те оправя аз теб много добре ще ти кажа кога е мазен долен и фанатик българските турци нямат нищо общо с ислямистите боклук такъв мазен си ти мазен долен боклук

  1. 2019.02.19 | 14:00

   1 трол на ДПС не издържа,но резервите са много.Ама мазни сте бе ХОРА КЬОЧЕКЛИЙЙ СТЕ ЗАЩО СЕ СЪРДИТЕ

 5. 2019.02.19 | 12:14

  Циганите и циганите от ДПС стават все ПО ПО ПО НАГЛИ

  1. 2019.02.19 | 13:53

   ти направо насра турските тролове за направо се разяждат отвътре както гадните мазни депесари в парламента се разяждат от присъствието на обединените патриоти е рано или късно ДПС трябва да напусне парламента и то май ще е на следващо парламентарни избори защото българския народ започва да се пробужда и не искам мазнотии да гледа по национален ефир и по парламентарните трибуни

  2. 2019.02.19 | 13:50

   те са си нагли вече и повече от 30 години вие сега ли го разбрахте го осъзнахте че са толкова много нагли ти ще те нямат място в българския парламент тези гадните мазните ДЕПЕСАРИ

  3. 2019.02.19 | 13:36

   ние българите действително само се оплакваме а когато има избори не излизаме да гласуваме а всички български турци в България колкото и да се правят на българи колкото и да се правят на европейци колкото и да се правя че са приятели с българите и тяхната идеология стои от 500 години назад И те тичат да гласуват по урните точно както фанатици точно както ненормалници са от ислямска държава ве

  4. 2019.02.19 | 13:27

   на следващите избори излезте и гласувайте тогава а недейте само се оплаква за да не слушате химна на ДПС и да гледате Слави дпс-то

  5. 2019.02.19 | 13:15

   АИДАМЕ 17 И 50 ШЕС БЕЗ ДЕСЕД СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ДПС

  6. 2019.02.19 | 13:12

   получават хонорари от парите на КТБ

  7. 2019.02.19 | 13:10

   и големи анадолски комари

  8. 2019.02.19 | 12:38

   точно като кумари са

  9. 2019.02.19 | 12:29

   абсолутно вярно нахални мазни и противни вредни насекоми

 6. 2019.02.19 | 13:48

  Най-голямата вреда за България се нарича политическа партия ДПС най-големите вреди на България по времето на управлението на тройната коалиция е станала при управлението включително на ДПС обирът на КТБ е станало към фирми на ДПС българския народ плаща български народ мизерува българския народ е нещастен показен българския народ е унижаван българския народ е тъжен не щастлив недоволен докато турците пляска с ръце циганите колят и убиват хора на следващите парламентарни избори за местния парламент не за Европа на Европа не и пука за нас и излезте и гласувайте точно както фанатиците турци гласуват за ДПС излезте и гласувайте за да ги изкараме от парламента тази протурска партия тази антибългарска партия няма място в управлението на държавата не може някакъв си рязан vs с арабски имена да решава съдбата на нашите славянски деца братя и сестри гласувайте

 7. 2019.02.19 | 13:04

  ще обещава по-високи заплати, той ли държи ключа от хазната, а защо точно сега, като мутро-СДС-то губи властта рипнаха да увеличават заплатите, значи е могло и по-рано.

  1. 2019.02.19 | 13:44

   Проклети да сте!

 8. 2019.02.19 | 13:43

  ТИЯ С ИНТЕРЕСНИТЕ ПРЕОРИТЕТИ - ДОНДУРКОВЦИ ЗДРАВИ И ПРАВИ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ С НЕРЕЯЛНО БАСТОСЛОВНИ ТРУДОВИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ - ЗАЛАТИ СРЕДНО 5000 ЛВ. ЩЕЛИ ДА ИНТЕГРИРОТ РОМИТЕ!!! УЧИЛИЩАТА ОБРАЗОВАНИЕТО И ТОВА ОНОВА. ТИЯ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ БАЛАМОСВАТ ХОРАТА ОТ ПОВЕЧЕ 20 ГОД. ВЕЧЕ. БЪЛГАРИЯ Е РАЯ НА ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИТЕ СЕГА.УСВОЯВАТ ЯКО ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА ТЯХНА ПОЛЗА. АЗ ЛИЧНО 1 ЛЕВ. НЕ СЪМ ВЗЕЛ ОТ ЕВРО ДОНОРСТВОТО. А НЯКОИ ВЛАСТ ИМАЩИ И ДРУГИ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ САМОСТОЯТЕЛНО КОЛКОТО ИЗКАТ. РОМИТЕ В УЧИЛИЩАТА БЪЛГАРСКИ НЯМА ДА ИЗТАРПЯТ ОСОБЕНО В СТАРТА НАРИЧАТ ГИ ЦИГАНЕТА МАНГАЛЕТА УБИЖДАТ ГИ СЪОЧИНИЦИТЕ ИМ И НА ЦИГАНЕТО МУ ПИСВА И ПОВЕЧЕ НЕ ИЗКА ДА ЧУВА ЗА БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ, ОСВЕН КАРАКАЧАНОВ И СИЕ АКО НЕ РЕШАТ ДА ИМА ВТОРА СМЯНА УЧИТЕЛИ НОЩНА ДА ОБУЧАВАТ САМО ЦИГАНСКИ ГРУПИ ПАРАЛЕЛКИ КЛАСОВЕ. И ДА ИМА ТЕЛЕВИЗИЯ НОВИНИ И Т. Н НА РОМСКИ ЕЗИК КАКТО НА ТУРСКИ ИМА. С ЕДНА ДУМА ТИЯ УПРАВНИЦИ СЕГА СА ПЪЛЕН ПРОБЛЕМ НАЦИОНАЛЕН. ЗАРАДИ ТАХ БЪЛГАРИЯ СЕ ОБЕЗЛЮДЯВА ХОРАТА БЯГАТ В ЧУЖБИНА ОСОБЕНО ОТ РЕЯЛ СВИРА ОСАНАХА В БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕТО ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИТЕ ФАКТИ.

 9. 2019.02.19 | 13:40

  izmet

 10. 2019.02.19 | 13:08

  Опандизиха вражеските групировки и конкурентните мафиотски кланове, затова са готови на всякакви отстъпки за да не ги вкарат там.

  1. 2019.02.19 | 13:16

   да го вкарам на майка ти в пут*ата комунистически трол долен. пълен боклук си ти тротонедка

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Избори

още

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли промените в НК свързани с неизбежната отбрана?

Одобрявате ли промените в НК свързани с неизбежната отбрана?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.