Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина

  • 18 февруари 2019 07:30

  • 293
  • 4
Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина
© Булфото (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина с домакин министър-председателя на Косово Н. Пр. Рамуш Харадинай. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В духа на молитвените закуски, на добрия диалог в името на междучовешкото добруване, мира и стабилността - събитието ще събере политици от региона и от САЩ. 

В срещата ще участват бившият премиер и настоящ министър на диаспората на Албания Пандели Майко, Фатмир Медиу - член на парламента на Албания и бивш министър на отбраната, депутатът Артан Групи и бившият министър на отбраната Зоран Йолевски от Македония, Владмир Маринкович - заместник-председател на парламента на Сърбия, заместник министър-председателят на Косово Бехчет Паколи, министърът на отбраната на Румъния Габриел Леш, бившият министър на отбраната на Хърватска Анте Котроманович, бившият министър на външните работи на Албания Бесник Мустафай и други. 

Делегацията на Конгреса на САЩ, ръководена от сенатор Джеймс Инхоф - председател на Комисията по отбрана в Сената, включва сенаторите Майкъл Енци, Джон Бузман, Марион Раундс, Трент Кели и Грегори Джанфорт.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
293 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
А за шестЯХ апартамента и дума не отбелва

2019.02.18 | 08:09

1

"В духа на молитвените закуски..."
Цвък Молитвата не се ли усеща вече каква гротеска е и колко е жалък !?

Марк Твен е казал: "По-добре е да мълчиш и да те мислят за тъп,отколкото да говориш и да разсееш всякакво съмнение",но Цвък Наглеца едва ли ще разбере за какво иде реч.

В същия дух

2019.02.18 | 11:46

4

От остра форма на болна амбиция лечение няма, а тя(амбицията) е обратно пропорционална на интелекта!

А шестте+ апартамента – не разбрахте ли - те са от икономия на закуски(е „малко“ хронологията е сбъркана, но кое ли в тяхната политика не е)

2019.02.18 | 11:26

3

Тоя гербав глупак що пари изхарчи на нас данъкоплатците за неговите разходки . До кога ???

Mu

2019.02.18 | 08:47

2

Не се наяде бе...

Добави коментар

Водещи новини