Йордан Цонев: Въпроси, които касаят правата на гражданите, са фундаментални за ДПС

  • 18 февруари 2019 08:20

  • 1395
  • 9
Йордан Цонев: Въпроси, които касаят правата на гражданите, са фундаментални за ДПС
©

Нашата позиция по преференциите е праволинейна от самото начало. Смятаме, че това не е мажоритарен елемент и не върши работата и надеждите, които им се възлага. Преференциите не се махат, а се вдигат. Очаквахме такава реакцията, онова, което не очаквахме, е абсолютната нечувствителност на обществото за същността на проблема.

Това заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на - заместник-председател на парламентарната група на ДПС за промените в Изборния кодекс.

Нито една дума  от петък до сега за това, че са нарушени правата на българските граждани и това, че 2 милиона граждани, които живеят в чужбина няма да могат да гласуват, посочи Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Въпроси, които касаят правата на гражданите, са фундаментални за ДПС. По тези въпроси ние гласуваме така както смятаме, че е правилно, заяви още той.

Това управлението не може да го стабилизира дори ДПС, заяви още Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. ДПС обаче не вижда полза от предсрочни парламентарни избори.

От ДПС са против да се етнизира престъпността. Това води до друг тип опасности в обществото. Решаването на проблема за интеграцията на ромите е доста комплексен, заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. В много от случаите ВМРО се възползва от това и етнизира проблема. Дали заради това да вкарат един евродепутат в европарламента няма да подпали етническата черга, заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1395 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.02.18 | 11:20

9

50 на 50 - на баба ти хвърчилото .

2019.02.18 | 11:19

8

ГЕРБ - ДПС ВЕЧНА ДРУЖБА !!

Да

2019.02.18 | 11:18

7

Най вече за гражданина меди доган и неговите производни...

2019.02.18 | 11:17

6

Егати пак тоя глупак ли Данчо - ментата ??

Правата са фундаментални, А З.А.Д.Ъ.Л.Ж.Е.Н.И.Я.Т.

2019.02.18 | 10:44

5

Защо не чувам нищо от устата на тоя зализан и хлъзгав субект нещо и за задълженията на любимия му контингент?
Защо е против преференциален вот при гласуване, ЗАЩОТО БОЛШИНСТВОТО ОТ П.О.Л.У-ГРАМОТНИЯТ МУ Е.Л.Е.К.Т.О.Р.А.Т НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ БЕЗ „П.О.М.О.Щ.Н.И С.Р.Е.Д.С.Т.В.А“ - „клечки“, „конци“ и т.н., А ГРАМОТНИЯТ МОЖЕ ДА ИМ СБЪРКА П.О.Д.Л.И.Ч.К.И.Т.Е СМЕТКИ при гласуването ли?
Защо е ПРОТИВ М.А.Ш.И.Н.Н.О.Т.О ГЛАСУВАНЕ, ЗАЩОТО ГРАМОТНИЦИТЕ НА КОИТО РАЗЧИТАТ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО НЯМА КЪДЕ ДА ЗАВРАТ „КЛЕЧКАТА“ В МАШИНАТА, ЛИ?

50на50

2019.02.18 | 09:40

4

Проблемът на БСП е как да стане така, че и вълкът да е сит, и агнето да е цяло, т.е. да сложат С. Станишев на първо място в евролистата, а "здравите сили" в Партията с преференциален вот за Грозната Елена да го изместят и да гонаправят за смях. Това е номера на Хитрото Корне!!!! Много и пука на нея за народа, важното е да яха червената кобила и да води червените ескадрони - като Мадурко в една друка соц. страна.

2019.02.18 | 09:22

3

така е, дпс по принцип са си фундаменталисти

2019.02.18 | 09:13

2

Правата са за шайка бандити ,разбойници и престъпници които са на първите редици .Електората няма никакви права и свободи

И тоя го храня цял живот

2019.02.18 | 08:45

1

Фундаменталният Данчо,известен още с партизанското име"Данчо Ментовката".Ега си Нещастника-Наглец!

Добави коментар

Водещи новини