Янаки Стоилов от БСП с коментар за аферата "Гебрев", Венецуела и Тръмп

  • 11 февруари 2019 18:37

  • 1938
  • 7
Янаки Стоилов от БСП с коментар за аферата "Гебрев", Венецуела и Тръмп
© БНТ

Не съм криминалист и няма да влизам в различните версии по случая с отравянето на Емилиян Гебрев. Това, което прави впечатление е, че срещите между Борисов и посланика на Великобритания вместо да бъдат професионални, са политически. Защо срещата е в Министерски съвет, а не в сградата на МВР например. Много бързо се политизират теми, които трябва да бъдат изяснени юридически. Това заяви Янаки Стоилов, член на НС на БСП в предаването "Още от деня" по БНТ.

"България трябва да ориентира срещите си по икономически ползи. Само държава, която има икономическо развитие, може да обещава нещо на гражданите си", каза още той. 

"Влияние върху България ще има и винаги е имало. Това е част от политиката. Защо не казват, че непременно хибридната атака ще дойде от Изток", попита Стоилов.

"Количествено ли трябва да мерим, кой е по-прав. Във външната политика мисленето се определят от позициите на международното право. Ако Тръмп заявява, че защитава демократизацията, то трябва да си преориентира мнението за Северна Корея", коментира той ситуацията във Венецуела. 

"БСП трябва да е социалистическа лява партия, която поставя въпросите за труда и интересите на България. Българската политика се захранва от текущите скандали", завърши Янаки Стоилов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1938 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
boiko

2019.02.12 | 13:35

7

Malko ste vi poopravja dr. Stoilov, Gebrev,Venecuela i Radev.

Умник Гюро

2019.02.11 | 21:45

6

Поредният комунист-лъжец изпълзя и взе да дава акъли какво трябва да се направи. Аман от комуистически мекерета и боклуци.

Помнещ

2019.02.11 | 21:11

5

Стига сте занимавали обществото с вас бе, шизофреници от Насрано 20! Нормалните хора вече не можеме и не искаме да ви слушаме, олигофрени долнопробни! Човек се прибира в къщи уморен, пуска да чуе нещо какво става в нормалния свят и какво: всеки ден Невменяеми социалисти пo телевизия, радио, интернет! Дайте си поне един свободен ден да ви е.ба майката нагла. досадна, та и ние нормалните хора да отдъхнеме една вечер от гадните ви визажи! Къде бяхте досега, копелета нагли, с разбирането ви на проблемите на обществото?! Сетихте се 2 месеца пред идващите избори мама ви долна, лъжлива! Ай сиктир бе, боклуци невиждани!

Манев

2019.02.11 | 20:00

4

Янаки го имах за по прогресивно мислещ, но изглежда в тая партия, най демократична, както си я наричат не мога да излязат от рамката поставена от Корнелия (най демократично)

Българин

2019.02.11 | 19:29

2

Г-н Борисов , престанете да пълзите, пред тези нагли англичани. Отрязаха нашите територии след Балканската война, първата световна , втората световна , бомбардираха София ,въпреки че България не е била реален участник в нея . Сега се опитват да изкарат някой виновен за техните неразбории. Вие нямате ли мнение по въпроса или някой трябва да Ви го спусне отгоре. По този начин се обезличава България като държава.

Манев

2019.02.11 | 19:52

3

Г-н Българин, до не отдавна, вероятно и вие като бивш партиен секретар, пълзяхте пред "великият съветски съюз". Не ми се правете на герой. Кажете ми една държава която не се съобразява с другите, особено икономическии военно по силни.По въпроса за бомбардировните, направете историческа справка, кога Русия е обстрелвала Варна от морети и бомбардирала от хидроплани.

2019.02.11 | 19:09

1

Прост и объркан невежа

Добави коментар

Водещи новини