Нинова за срещата с АЕЖ: Не разбираме острата реакция на представителите на Асоциацията за една толкова важна тема

Днес в централата на БСП се проведе среща със АЕЖ, по тяхно искане, във връзка с наложеното вето от президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на върху Закона за личните данни.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, съобщиха от пресцентъра на НС на БСП.

„Уверихме представителите на асоциацията, че ще подкрепим ветото. Текстове от този закон налагат ограничения на свободата на словото. В контекста на темата за свободата на изразяване и разкриване на корупция, поставихме въпроса за политическия процес срещу Елена Йончева, както и за необходимостта от надпартийно обединение за честни избори. В тази връзка и двете страни коментирахме необходимостта от спазване на закона и избор на нова ЦИК. Не разбираме острата реакция на представителите на Асоциацията за една толкова важна тема, която засяга устоите на правовата държава и свободата на избора", каза още Нинова.

Коментари

 1. 2019.02.11 | 21:15

  Нинова затвори си поне за 5 часа, например от 17 до 22 часа, плювалника! Ти си болна от логорея ма, Кравооо!
  Стига сте занимавали обществото с вас бе, шизофреници от Насрано 20! Нормалните хора вече не можеме и не искаме да ви слушаме, олигофрени долнопробни! Човек се прибира в къщи уморен, пуска да чуе нещо какво става в нормалния свят и какво: всеки ден Невменяеми социалисти пo телевизия, радио, интернет! Дайте си поне един свободен ден да ви е.ба майката нагла. досадна, та и ние нормалните хора да отдъхнеме една вечер от гадните ви визажи! Къде бяхте досега, копелета нагли, с разбирането ви на проблемите на обществото?! Сетихте се 2 месеца пред идващите избори мама ви долна, лъжлива! Ай сиктир бе, боклуци невиждани

 2. 2019.02.11 | 20:34

  ЧЕРВЕНИТЕ ПЕДАЛИ СИ НАПРАВИХА АСОЦИАЦИЯ ПО МОДЕЛА ГРОЗНОТО ЛЕНЧЕ.

 3. 2019.02.11 | 19:39

  Манипулирате, г- жо Нинова, по сталински манипулирате, сякаш ваш учител е Гьобелс. Затова и тази остра реакция, заради лъжите ви.

 4. 2019.02.11 | 19:19

  Неуморна е в лъжите, така както и в кражбите!

 5. 2019.02.11 | 19:12

  Гадна,нагла,мазна,крадлива, селяндурска комунистическа овца! ТЕХНОИМПЕКС!

 6. 2019.02.11 | 18:51

  Лъжкинята Корнелия отново мята лайна по ГЕРБ! Как не се умори бе лицемерке???!!!!

 7. 2019.02.11 | 17:56

  Таварищките Комунистки Лъжа Импексова и Елена Милиончева Офшоркова

 8. 2019.02.11 | 17:56

  Тази лъжлива свиня още ли е на свобода?

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет