Цветанов: Престъпността е намаляла при управлението ни

  • 28 февруари 2012 15:55

  • 3861
  • 37
Цветанов: Престъпността е намаляла при управлението ни
©

Тежката организирана престъпност е намаляла през последните три години, тоест по време на управлението на ГЕРБ. Данни за престъпността няма как да се скрият, а инцидентът със самбиста Благой Иванов е бил разкрит за броени часове.

Това стана ясно днес от изявление пред журналисти на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след церемонията "Пожарникар на годината".

"Разбира се, че никой не може да излезе пред вас и да каже, че престъпност няма да има от този момент нататък, но много е важно за всеки един конкретен случай ние да мобилизираме целия ресурс, за да могат да бъдат направени най-важните, неотложните действия, за да може да бъдат разкрити всички тези престъпления", добави вицепремиерът. Той изтъкна, че при инцидента, при който пострада Благой Иванов-Багата, извършителите са били разкрити при първите действия на полицията. Ясно било, че до сблъсъкът се е стигнало след употреба на алкохол, а ножът е бил използван от задържания софиянец Дaниел Стефанов-Дъмпела.

С решение на Софийската градска прокуратура той ще остане в ареста за 72 часа, след като първоначално беше задържан за едно денонощие, посочи Цветанов. Той добави, че се издирват останалите лица, които са били в компанията на Дъмпела.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3861 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
Абонатката

2012.03.01 | 23:50

37
Престъпността действително е "намаляла", защото народа отдавна няма доверие в полицията. Четри пъти ми обират апартамента - извършителя винаги е неизвестен! Да не говорим за джебчийките в гр. София, които полицията много добре познава повече от 20 години, които не намаляват , няма осъдени, продължават да обират бедните хора в градския транспорт. На това се казва, че престъпността е "намаляла"!!!!!
НЕЕЕЕЕЕЕЕ на МАФИЯТА !!!!

2012.03.01 | 23:50

36
Престъпността е намаляла според твоите изчисления,защото хванахте мутрите и бизнес измамниците със своите показни акции и се настанихте на тяхното място чрез поставени лица. Цецко коментираш и се хвалиш за групировки ,а забрави ли за битовата престъпност, която расте със всеки изминал ден???? Наясно ли си ,че всеки 10 българин е безработен,всеки 5 живее на прага на бедността и това кара хората да се озлобяват и да извършват престъпления не от някакво болно желание ,а от това да оцелява и да се храни. Жалка ни е картинката в майка България,жалка до там ,че вървим към минали години като 1996-97 и даже да не дава Господ и по-зле. Мафията от фирми на ГЕРБ си разграбва бизнеса на обикновените хора,мачка със сила и т.н Крайно време е да спрем да коментираме и пишем за тези безобразия,а да се надигнем и съберем като единен народ и да спрем този мазохизъм спрямо нас. Чувам за някакви протести на 17 март и силно се надявам да е нещо добро и организирано,най-вече да се съберем колкото се може повече хора и да се чуе нашия глас.

2012.03.01 | 23:50

35
Лайньо, какво е намаляла престъпността, бе????? Нямам познат, чието жилище да не е обирано! Знай, че пари на оня свят ни пари, ни апартаменти ще замъкнеш! Да умреш в собсвените си лайна дано, нагла мутра!
Андриан

2012.03.01 | 23:50

34
За това ли си отпрал тези бузи? Престъпноста не намалява когато са твоите хора.
evgeni

2012.02.29 | 20:21

33
До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: до чичкото от Банкя ,който пораснал от сеене на КАРТОФИ. Дата: Вторник, 2012, Февруари 28 19:41:32 ЕЕТ Ало-о-о,чичо Бойко,когато ходиш в Тунис за да поздравяваш с : "Честито Арабска Пролет",не се ли досети,че твоят приятел Бениамин Натаняхо и МУСАД няма да те "канонизират" повече от колкото заслужаваш.ЗАЩО КАЗВАШЕ,ЧЕ В България щели да текат Израелски инвестиции/медийно изказано от тебе И КАКВО ОЗНАЧАВАШЕ ????!/ Ами нас в Абсурдистан,кой ще ни освободи и върне първото име на страната-България и ни спаси от Абв-схемите, в които главен герой си ти сега.|Чичо Бойко,нека Кирил и Методий те просветят, и ти налеят ПРОСВЕТА в дървената ти глава-идол,на когото парламентарната група на ГЕРБ пишат само ШЕСТИЦИ и само една ПЕТИЦА,та повече да не правиш такива-подскоци/глупости,понеже си само един тарикат от Банкя/.И ало-о-о, чичо Бойко, да не дърпате много ушите на Росен Плевнелиев чрез Маргарита Попова и чичкото от милицията,на когото майка му,му купува 6 жилища от хилядолетния си трудов стаж и икономии от "семки и бонбонки-и-иии.",та поне вече институциите да бъдат ВЕЧЕ НЕЗАВИСИМИ от "ТРИПОДНОТО АБВ".А ти чичо Бойко защо казваше ,че не се познаваш с чичо Румен Петков/Алкоихолната Гръмотевица/ и другаря Гоце Хилендарски ?????

2012.02.29 | 20:19

32
Браво г-н Цветанов наистина престъпността намаля ами изобщо я няма . Ами нали ВИЕ престъпниците сте на власт как ще има престъпност я ми отговори????????????
Цецо-крадецо

2012.02.29 | 18:10

31
разкриха на специална пресконференция схемата, по която вътрешният министър Цветан Цветанов е купувал апартаментите си. Това е ставало през неговите тъст и тъща Васил и Стефанка Георгиеви след 2004 година. Те разполагат с многобройни банкови сметки на двамата пенсионери – общо 14, повечето от които в СИБанк. Според Дачков тъста и тъщата на Цветанов са купували апартаменти на занижени цени. Общо покупките и вноските по сметките надхвърлят 201 хиляди лева като двамата са декларирали спестявания от около 47 хиляди лева. Или има 150 хиляди лева, за които не може да се намери обяснение откъде са

2012.02.29 | 18:10

30
Хаха.. тоя трябва са шегува..
81

2012.02.29 | 18:10

29
Незнам как да се вразумят всички,че тези и онези преди тях са комунисти,независимо как им се казват партиите.Виждам хора живяли добре,като ги притисне не само живота ами и лайнарите отгоре почват да крадат,та и децата си карат да го правят.щото не могат да се справят.Не съм откачен на тема политика,ама трябва да си ебати и тъпото лайно за да не виждаш,че ГЕРБ ни ебат майката напълно и то без скруполи.Май целта им е България да остане от мутри,роднини и т.н.Искам да попитам къде отива обикновенния човек в техните виждания,май за сега е само под земята 2 на 2.Според мене май още не е дошла демокрацията при обикновенните хора,а само при лайната горе
bezobrazie...

2012.02.29 | 18:10

28
Nemoga da povqrvam che si vqrva...da popitam togawa gospodin Cvetanov kajete mi po wreme na kriza zashto seki den se izvarshvat po 7-8 grabeji (tva e oficialna statistika dawaxa go w predavaneto "Код Криминално") zashto se sluchixa tolkowa mnogo otvlichaniq i ubiistva..? Ama da inache e namalqla prestapnostta :)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини