Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе редовно заседание

  • 28 януари 2019 17:53

  • 392
  • 1
Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе редовно заседание
© ГЕРБ

Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе редовно заседание. По време на него бе представена хронограма на предстоящите партийни мероприятия до края на годината, съобщиха от пресцентъра на партията.

Щабът е председателстван от областния координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, като в него влизат още председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, координаторите на ГЕРБ в столичните 23, 24 и 25 МИР Александър Ненков, Евгения Алексиева и Татяна Георгиева, председателят на Младежи ГЕРБ-София Ивайло Петков, както и народни представители, общински съветници и районни кметове.

В рамките на заседанието членовете на щаба направиха своите предложения за попълване на графика, визията за кампанията и последващите мероприятия. На срещата бе разисквана и комуникационната политика на предстоящата кампания, която ще бъде насочена към представянето на свършената работа в София в различни сфери.

По време на предизборния щаб бе обсъден също така гражданският диалог „Европа в нашия дом“, който ще обхване всички областни градове. Неговата цел е да покаже какво е донесла на България европейската солидарност, като в него ще се включат представители на изпълнителната, законодателната и местната власт.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
392 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
tsvetan lazarov spasov 7406087068

2019.01.28 | 19:24

1

za dase izdignete po nagore htevie nughnia opit i potencial na georg

Добави коментар

Водещи новини