Сидеров: И Каракачанов, и Симеонов, и Бате Харо може да води листата (видео)

  • 26 януари 2019 10:06

  • 4872
  • 6
Сидеров: И Каракачанов, и Симеонов, и Бате Харо може да води листата (видео)
© Кадър: БНТ

Гледам, че медиите пърхат, тичат по коридорите в парламента... Бъдете спокойни, няма проблеми в рамките на управляващата коалиция. Вижте, евроизборите вече са отделна тема. Засега все повече се очертава да не се явим заедно, но ще видим. Това каза в студиото на сутрешния блок на БНТ лидерът на "Атака" и председател на ПГ на Обединените патриоти Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

,,В случай че се явим заедно, листата за евроизборите може да я води всеки. Може да я води и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, Бате Харо, може да води листата, ако поиска. Но това не е от такова значение. По-важни са посланията и това каква ще бъде програмата, какви ще са програмните ни намерения. Що се касае до мен, аз никога не съм изявявал желание да водя листа... не знам откъде изваждате такива намерения'', коментира Сидеров.

,,Проблемът е, че ние нарушаваме европейските норми, като правим праг за влизане в Европарламента от 5,8%. Това е един висок за по-малките партии праг и така на практика се получава само една игра между ГЕРБ и БСП кой ще бие, нещо като "Левски" и ЦСКА. Това е нещо, което трябва да се регулира'', смята лидерът на "Атака".

,,В момента от "Атака" подкрепяме управлението парламентарно със седем човека. Дали мога да мина в опозиция? И това е възможно'', завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4872 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Невена

2019.02.07 | 12:59

6

Дали като коалиция или по отделно е нужно евро изборите да бъде издигната кандидатура на разпознаваем и защитаващ нуьдите и интересите на българският народ.Такъв политик и лидер е Ангел Джамбазки.

"властите"

2019.01.27 | 12:52

5

Деси тъпото обича да лапа суджука.

до модератора

2019.01.27 | 12:46

4

Ти си услужлив педераст на властите след като премахваш изказването. Бог да те накаже еничар подъл.

пешо

2019.01.26 | 18:53

3

ПИСНА МИ С ТАЗИ ЛИСТА!

2019.01.26 | 13:06

2

5,8% е за куромпирани педерасти по принцип

Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2019.01.26 | 10:29

1

Ватенки прости, този Хобит и блядь съсвсем изтрщя.... срамувам се от него, защото е русофил, а те са най-големите предатели в историята на България!

Добави коментар

Водещи новини