Нено Димов: Оставката ми не е на дневен ред

  • 25 януари 2019 19:16

  • 557
  • 2
Нено Димов: Оставката ми не е на дневен ред
© Булфото (архив)

Министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе заяви в парламента, че оставката му не е на дневен ред. Искането е на природозащитници, след като Върховният административен съд отмени окончателно промените в Плана за управление на Национален парк "Пирин”. предаде БТВ.

„С решението на съда означава, че в този тип национални паркове не може да има никакво развитие при този закон. Приемам това решение за изпълнение. Следователно докато законът е в този вид, не може да се процедира нищо. Казах много ясно, че се намирам в сградата, която може да реши този проблем”, заяви Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

На 16 януари петчленен състав на Върховния административен съд отмени окончателно промените в Плана за управление на Национален парк "Пирин", приети от Министерския съвет.

Кметът на Банско също реагира. Той се обърна с открито писмо към протестиращите и ги попита "Какво още искате, зелени господа". Георги Икономов нарече моментът преломен за ски туризма в Банско.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
557 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.01.25 | 20:35

1

Дневният ред винаги може да се промени.

До простия!

2019.01.25 | 23:16

2

Да , за наша радост !

Но за твое нещастие, селяндурското ти мислене, не може !

Добави коментар

Водещи новини